Tämä päivä on ollut käytännön asioiden hoitamista. Osittain inhottavia asioita, jotka täytyy vain hoitaa alta pois. Kävin kysymässä pojalle vakuutusta Pohjolasta. Samanlainen kotivakuutukseen liittyvä vakuutusjuttu esiteltiin kuin Fenniassa. Fennian vakuutus on vain halvempi. Silloin kun poika täyttää 2 v se on n. 155€. Kallistahan se on, mutta kuitenkin poika on pakko vakuuttaa, jos vaikka jokin sairaus iskee. Tai tapaturma. Tai poika naarmuttaa leikkikentän lähellä jotain autoa. Tai rikkoo pallolla auton ikkunan. Kyllähän näitä uhkakuvia riittää.

Kelalla kävin kysymässä lääkekorvautuvuuteen liittyvää asiaa. Virkailija kertoi, ettei minun tarvitse tehdä hakemusta, kun lääkäri antaa B-lausunnon ja sillä asia tulee taas vireille. Entinen lääkekorvautuvuus päättyy elokuussa. Ilman korvautuvuutta lääkkeitä on mahdoton hankkia. Ovat liian kalliita minun tai kenenkään muunkaan taloudelle.

Tein myös internetissä hakemuksen pankkiin, ettei minun tarvitsisi lyhentää lainaa kahdesta opintolainastani vielä, kun olen opiskelija. Muuten talouteni on sekaisin ihan kokonaan.