Lääkkeet riittävät viikonlopun yli. Sitten vain maanantaina ensin mielenterveyspoliklinikalle ja sen jälkeen apteekkiin. Hyvä juttu, en joudu hankaluuksiin vaikka poli oli perjantaina kiinni.

Kirjasto oli tänään kiinni. Olisin vienyt sinne Jari Tervon Ohrana kirjan, jonka sain luettua neljässä päivässä. Juoni oli ihan hyvä, mutta kirja oli kirjoitettu jotenkin oudolla töksähtelevällä kielellä niin, että joitain lauseita sai lukea pariin otteeseen ennen kuin tajusi, mitä siihen oli kirjoitettu ja mitä tarkoitettiin. Elokuvana kirja toimisi hyvin. Pääjännite oli lopussa hyvin ratkaistu, mutta en viitsi tässä kertoa miten, jos joku lukee kirjan itse.

Tänään käydään ostamassa lapselle polkupyörä syntymäpäivälahjaksi, koska on nyt tarjouksessa ja halpa. Saadaan alle viidenkympin. Tuskin vielä tänä vuonna ajelee sillä, kun täyttää vasta kaksi vuotta eikä yllä polkimia polkea alas asti. Mutta onpa sitten jo valmiina ensi vuodeksi. Totta kai siinä on apupyörät. Tuskin tuon halvemmalla mistään saa.