Kävin tänään ravitsemusterapeutilla. Paino oli tullut ihan kivasti alas. Kun sitä huhtikuussa mitattiin se oli 125 kg. Nyt oli jäljellä 117,4 kg. Eli riittää siinä tiputtamista, mutta toisaalta suunta on koko ajan oikea. Viikossa menee sellainen 0,4 - 0,5 kg paino alemmas. Ihan sillä, että olen ruvennut syömään enemmän jäävuorisalaattia. Kotona ruokaa ottaessa käytän lautasmallia, eli lautanen on ohjeiden mukaan puoliksi täynnä salaattia. Yliopistolla jos syön niin otan aina keiton, joka on vähäkalorinen vaihtoehto. Ja keitto on myös viisain vaihtoehto, koska muut ruoat ovat jotenkin omituisen makuisia. Liharuokaa syön mieluummin kotona, kun tiedän, että liha on oikeaa kunnon lihaa. Olen ruvennut käyttämään 10 % jauhelihaa. Olin kauhistunut kun huomasin, että entisessä jauhelihassa oli rasvaa 23 %. Herranjestas! Ja makueron kyllä huomaa. Tuota vähempirasvaista jauhelihaa saa meidän lähikaupasta. Maito (rasvaton) on halvempaa kaupungilla. Hintaero on n. 10 snt. Siitä tulee iso summa loppujen lopuksi. Mies meillä ruoan tekee. Ja vaipat vaihtaa. Oppinut suomalaisille tavoille...