Aamulla vein lapsen päivähoitoon ja he olivat siellä jo lähdössä kirjastoon. Kirjasto on tuttu paikka meillekin. Eilen kävin siellä ja lainasin satukuvakirjoja lapselle luettavaksi. Oli siellä pahvikirjoja 0-3 v., mutta ne olivat mielestäni niin lapsellisia, että en ottanut yhtään lainaksi. Samanlaisia kuvia ja tekstiä vain vähemmän kuin kovakantisissa satukuvakirjassa. Ideahan olisi näissä pahvikirjoissa se, että lapsi itse voisi yksin lukea niitä. Mutta siihen minä en suostu. Pelkään, että jos kirjalle jotain tapahtuu niin minä joudun korvaamaan sen. Mennään eteenpäin näillä oikeilla lasten kirjolla. Lainasin Mikko Mallikas-kirjoja ja Karhuherra Paddingtonin tarinoita. Äiti itsekin tykkää näistä. Yliopiston kirjastosta lainasin itselleni kirjan Mieli keinussa, joka kertoo kaksisuuntaisen elämästä.

Eilen oli jotenkin niin turvallista täyttää miehen päivärahalappuja Kelalle. Tuntui siltä, että hänet olisi hyväksytty suomalaiseksi eikä mitään syytä huoleen olisi. No, se selviää sitten myöhemmin. Pääasia on, että jostain tulee rahaa, jolla meidän perhe elää.

K-kaupasta ostin lohta meillä. Kilohinta oli 5,90€, joten ostin sitä 6.09€:lla. Riittää kalaa sekä nyt perjantaiksi, että vielä sunnuntaiksi. Jätetään perinteeksi tullut broileri pois. Tyhmäähän tässä on se, että kala on samaan aikaan tarjouksessa myös S-marketissa, joten ei ole syödä kahden viikon välein kuten olisi parempi. Kuluttaja tässä häviää.