Aloin lukemaan Nathan Englanderin kirjaa Erikoistapauten ministeriö. Sen lisäksi luen aamu- ja iltapäivisin yliopistolla kehityspsykologian kirjaa opettajan pedagogisten opintojen viimeiseen tenttiin.

Viikonloppuna ostamani Anttilan maihinnoususaappaat (25 €, tarjouksessa) tuntuvat hyvältä jalkaan ja näyttävät hyviltä. Maiharit säilyvät ajattomina pintamuodin muuttuessa. Tahtoisin maiharit myös talveksi. Entiset kengät tekevät tukijan virkaa meidän erittäin kuluneella olohuoneen sohvallamme, että sohva ei kaadu ja vinksahda. Outo on rakennelma, mutta sen toimii kun mies pisti sen viime talvena toimimaan. Niistä maihareista on toisesta kengästä vetoketju rikki.

Eilen mies puhui ystävänsä kanssa yorubaa puhelimessa. Hauskaltahan se kuullostaa. Vahinko, että siitä ei tule lapsen toista kieltä. Toisaalta, missä hän sitä sitten käyttäisi, kun Suomessa kuitenkin tulee elämään.

Television suhteen on liukunut alimpaan roskaluokkaan. Seuraan miehen kanssa reality-ohjelmia, kuten supermalli haussa, sinkkuäidille sulhanen, idols, selviytyjät. Mitä kaikkea sieltä nyt sitten tulee. Onneksi väsähdän iltaisin jo klo n. 21-21.30 välisenä aikana ja menen nukkumaan. Yleensä sitä ennen luen lapselle satukuvakirjaa. Nyt meillä on menossa Mikko Mallikas-kirjat, joista poika tuntuu tykkäävän kovastikin.