Eikö vaan bussista mennyt rengas rikki, kun oltiin kaupunkiin aamulla menossa. Normaalisti matka kestää n. 20 min, nyt rynnättiin yhdeltä bussipysäkiltä toiselle aika pitkä matka, että päästiin uuden bussin kyytiin. Lapsi oli päiväkodissa n. 20 min. myöhemmin kuin normaalisti ja mieskin myöhästyi kielikurssiltaan.

Tentti oli onneksi vasta iltapäivällä, niin siitä en sentään myöhästynyt. Istuin n. 2 h kirjoittamassa vastausta kehityspsykologian kysymykseen "Selitä lapsen ja nuoren kognitiivinen ja älyllinen kehitys pääpiirteissään." Tunsin vastaavani todella hyvin ja kekseliäästi - siis paljon paremmin kuin mitä lukemisprosessi olisi antanut odottaa (kirjoitan tärkeät asiat ruutupaperille), mutta en sitten tiedä. Ainakin se on läpi se tentti, sen tiedän. Kolmatta kertaa omaa vastausta lukiessa tuntui, että eivät ne vastaukset sittenkään niin kovin hyviä olleet. Ajattelin kuitenkin itse ja teksti eteni loogisesti. Kerratessa vielä tuntui siltä, että ei tähän nyt ole kovin hyvin valmistauduttu ja miten minä, mielenhäiriöiseksi diagnostisoitu voisin jotain mistään psykologiasta tietää. Vaikka pohjalla on lähes valmis mielenterveydenhoitaja, varhaiskasvatuksen opintoja ja psykologian aineopinnot. Ajatteleminen, kirjoittaminen ja oleminen ovat vaan niin eri asioita. Voi olla, että minä mieluummin kirjoitan kuin teen. Ja onhan tarkoituksena opettaa sitä psykologiaa lukioasteella, vaikka olenkin mielenhäiriöiseksi diagnosoitu.

Taisi käydä niin, että eilen en muistanut ottaa ketipinor-lääkkeitäni. En ole ihan varma, mutta en kyllä muista niitä ottaneeni. Se meni vaan sillä lailla, että lapsi nukahti samalle tyynylle sänkyyni ja en ehkä ottanut niitä lääkkeitä ennen sänkyyn menoa. Keskellä yötä heräsin käydäkseni WC:ssä ja samalla tuli mieleen lääkkeet. En kuitenkaan arvannut ottaa niitä enää silloin enkä aamulla. Tuskin siitä edes mitään suurta haittaa on. Ehkä lääkepitoisuudet verenkierrossa on ihan ok jos kerran unohtaa tuon.
 
Kirjastosta lainasin 10 kpl Mustanaamio-lehtiä. Aivot narikkaan tänä viikonloppuna.

Ensi viikolla pitää muistaa varata aika YTHS:n lääkärille diabeteksen takia. Ne ottavat labrakokeet uudelleen ja jos arvot on koholla, tulee diabetes diagnoosi. Ja mahdollinen tabletti lääkitys siihenkin. No, se lääke kuulema vähentää ruokahalua, eli ihan hyvä asia.