Oli tultava kaupunkiin, kun lotto pitää panna vetämään. Mies on jo lotonnut 2 riviä, mutta tahdon pistää lisäksi omat kaksi riviäni. Jotain puuhaa sitten lauantai-illaksi. Lainasin myös kirjastosta cd-levyjä: Janis Joplinia, CMX:ää, 22 Pistepirkkoa ja Ismo Alankoa. Palautin klassiset, jazzit ja afrikkalaiset cd-levyt, jotka olivat lainassa ennen tätä. Olen kiinnostunut hankkimaan itselleni MP3-soittimen sitten kun minulla on siihen varaa. Musiikin lataaminen netistä ei taidakaan olla niin vaikeaa. Löytyy klassista ja populääriä ja ilmeisesti pystyy ennen lataamista tutustumaan, millaiselta musiikki kuulostaa.

Eilen korttelinörttien mies kävi hakemassa kannettavan koneeni, jotta hän asentaa uudestaan Windows xp:n ja lisäksi vielä Linuxin, joka on uusi ohjelma minulle. Yritin tänään asentaa digikameran mukana tullutta ohjelmaa pöytäkoneelle, mutta se ei onnistunut, koska minulla on Windows 98 ja ohjelma olisi vaatinut vähintään Windows 2000. Pitää siis odotella sitä, että saan tuon kannettavan koneen itselleni. Sitten otan siihen myös internet yhteyden "mokkulalla". Koneen korjaaminen tulee maksamaan n. 30 €. Korjaajamies sanoi tuon summan, sähköpostissa luki, että ehkä 40 €. Toivottaavsti tuo pienempi summa pitää paikkansa, säästö on aina hyvä.

Perjantai-iltapäivällä kun tulin yliopistolta tunsin oloni todella vapaaksi. Taivaalla meni paksu pilvimassa taivaan poikki nopeasti ja taivas pilvien takana oli syvän sininen. Tajusin, että minun ei tarvitse välittää toisista ihmisistä ja heidän mielipiteistään. Ennen etsin sitä tavallista ja normaalia, josta paitsi olin lapsena jäänyt. Nyt nuo lapsuuden asiat ovat tältä erin käsitellyt, niillä ei ole väliä. Elän sitä tavallista ja normaalia, jota lapsena kaipasin alkoholismin keskellä. Toki itsekin join kun olin nuori ja lukiossa, mutta sitten kun täytin 22 -v. se vain jäi, kun olin niin mielekästä tekemistä se lasten- ja nuortenteatteriryhmien ohjaaminen. Ja minusta tuli absolutisti. Ei enää tarvinnut kantaa huolta siitä, että tuleeko minustakin alkoholisti, kuten isäni oli.