Tänä aamuna paino oli vielä pudonnot 109,8 kg vaikka odotin pientä painonnousua, koska viikonlopun aikana join kaakaon kermavaahdolla, söin yhden palan suklaata (hyvä, että vain yhden. Se oli jo sinänsä saavutus, että en ahminut useampaa!) ja eilen broilerin kanssa aika paljon ranskanperunoita. Ehkä viikon alkuun sijoittunut 2 pv:n miltei täysi syömättömyys (vain hedelmiä) vaikutti asiaan. Viime maanantain ja tämän maanantain välillä oli miinusta 1,2 kg, kun se normaalisti on n. 0,4 kg. Ihan uskomatonta, kun minä kuitenkin syön koko ajan ihan hyvin. Joskus herkkuakin eli minun tapauksessani jäätelöä. Voi vaan aina miettiä, mistä voisi vielä kiristää, mutta ilmeisesti sellaista tarvetta ei nyt kuitenkaan ole.

Lapsi jäi tänään mielellään päiväkotiin. Viime torstaina ja perjantaina poika pisti pystyyn hirmu huudon ja kiemurtelemisen kun otin ulkovaatteita pois. Nyt varmaan ei sitten enää ollut kipeä ollenkaan. Oli mukava jättää hänet sinne. En kestäisi olla lapseni kanssa 24/7 koko ajan. Olenko siis huono äiti?

Itselläni on vielä flunssa. Nuha on nyt helpompi hoitoinen ja yskää ei ole liikaa. Kuumetta ei ole. Eilen nukuin miltei koko päivän. Heräsin klo 12 ja nousin ylös katsomaan kirjastosta lainaamaani elokuvaa "Surkeiden sattumusten sarja". Sen jälkeen katsoin muutaman osan Frasieria neloselta, mutta väsähdin ja rupesin nukkumaan jo viimeistä osaa ennen n. klo 15. Sitten heräsinkin klo 18 syömään ja olin väsynyt jälleen klo 20.15 jolloin menin nukkumaan. Uni tuli ehkä joskus 21.30, kun ensin puuhailimme kaikkea lapsen kanssa. Tämän jälkeen nukuin vielä täyden yöunen. Ja minähän olin mennyt nukkumaan silloin lauantainakin n. klo 21. Joten unta tähän viikonloppuun kyllä mahtui. Ehkä parantelin sillä omaa flunssaani.