Miehen kielikurssi kansalaisopistolla alkaa 27.1.09. Siitä pitää maksaa 82 €, kokeillaan, jos sos.tmsto maksaisi sen. Miehellä olisi jo kiire päästä töihin, että ei yhteiskunnan tarvitsisi elämistä maksaa. Siivoustyö kelpaa.

Lapsi menee mielellään päiväkotiin. On päinvastoin vaikea saada häntä iltapäivällä innostumaan siitä, että lähdetään kotiin. Poika tuntee televisiosta säätiedotuksen ja loton. Sanoo ihan oikeiden pätkien kohdalla joko "sää" tai "lotto". Että ollaan ylpeitä hänestä. On lisäksi kiinnostunut sanoista. Toistaa hänelle sanotut sanat. Eilen opetettiin tee kun juotiin oikeastaan kaikki kolmestaan ruusunmarjateetä. Lapsikin piti siitä, kun se oli makeaa. Mietitään, jos voitaisiin netin kautta tilata pojalle pikkuinen Barack Obama - paita. Se olisi tosi cool.

Hain YTHS:ltä eilen laboratoriovastauksen verikokeista. Jopa kolestroli oli alentunut normaaliin. Olen syönyt leivän päällä benecolia, joten se on ehkä auttanut siihen. Eilen ostin taas uuden rasian. On se kyllä kallista, mutta parempi sitä kuin kolestrolilääkitys. Posti oli tuonut jälleen paketin, joka ei mahtunut postiluukustamme. Todennäköisesti dieettivaaka, jolla voin mitata syömieni ruoka-aineiden kalorimäärät. Edellinen paketti sisälsi pahanhajuista suihkugeeliä ja anti-age käsirasvaa, jotka olin voittanut Kunto Plus lehden arvonnasta. Tuotteet oli tehty vanhoille naisille, joiden hajuaisti on huonontunut niin, että kaiken pitää olla pistävän hajuista, että he huomaavat mitään.