Menin kaupunginkirjastoon ja lähdin selaamaan Nuori voima lehteä. Samalla menin myös nettiin katsomaan heidän kotisivujaan. Ja innostuin siinä määrin näkemästäni, että lähetin yhteystietoni jäseneksi liittymistä varten. Helsinkiin muuton jälkeen pääsen seuraamaan Nuoren Voiman liiton Elävien runoilijoiden klubin tapahtumia joista osaan on vapaa pääsy. Pääsen siis tämän hetken runon kyytiin. Niihin tapahtumiin siinä kuin teatteriesityksiin (KOM-teatteri, Ryhmäteatteri ...). Ja Nuorella voimalla on myös kirjoittajakursseja, niistä en vain tiedä vielä sen enempää.

Kaupungin kirjastoon päästyäni yritin etsiä kännykkääni pitääkseni sitä muistikirjana. Ei onnistunut sillä olin unohtanut kännykän yliopiston kirjastoon. Onneksi  se sieltä löytyi. Maalailin jo kauhukuvia, miten joku on ottanut puhelimen tietokoneen viereltä sillä aikaa kun olen ollut hakemassa kirjaa hyllyjen välissä. Ja miten minun laskuuni on puhuttu jo kauheita maratonpuheluita. Ontto kauhukuva. Ei toteutunut.

Mies on varmaan vähän äkeissään kun tulen taas kaupungilta niin myöhään. Hän ihmettelee mitä teen yliopistolla, kun minulla ei ole siellä edes ketään opettajaa vahtimassa mitä teen. No, tämän päivän olen valitettavasti vaan kirjoittanut näköjään blogiini ja ne pakolliset 4 x A4-sivua treenivihkoon. Eli missä mennään? Valmennan päätäni vain graduun kuuluu selitys.