Paino on jälleen 107,8 kg vaikka viime viikolla söin ylimääräisenä pullan ja valkosuklaamagnumjäätelön ja aika paljon kuivattuja luumuja yliopiston ruokalan salaatista. Varmaan sitten söin siitä edestä vähemmän ruisleipää. Tietenkin huono ratkaisu, koska leivässä on kuituja, jotka ovat tärkeitä. Ravitsemusterapeutin luona on punnitus taas perjantaina. Edellisellä kerralla eli 2.12. paino oli 110,7 kg. Eli n. 2,9 kg lähtenyt nyt. Se on hyvin. Kun vielä otetaan huomioon, että tässä välissä oli joulukin, jolloin paino putosi yhdellä kilolla. Voin olla tyytyväinen itseeni. Se hyvä, että nyt jäävuorisalaatti on jälleen halpaa ja siitä tykkään kovastikin.

Lauantaina käytiin pojan ja rattaiden kanssa lähimmässä kauppakeskuksessa, koska siellä oli postitoimipisteessä paketti minulle ja rattaiden kanssa päästiin matkustamaan ilmaiseksi. Mies oli jo käynyt viime viikolla kävellen sitä pakettia hakemassa, mutta oli unohtanut pakettikortin kotiin, joten oli kävellyt 2 x n. 4 km ihan turhaan. Tai turhaan ja turhaan, hyväähän se liikunta miehellekin tekee. Minulle tulleessa paketissa oli sitten dieettivaaka Kunto Plus - lehdestä. 2 lehteä ja tuo hyvälaatuinen vaaka maksoivat yhteensä 4,90 € ja lehden tilauskin on peruttu jo. Vielä en päässyt mitään punnitsemaan, kun ei ollut sopivia pattereita kotona. Saa nähdä jääkö laite vain pölyttymään komeroon vai onko sille jotain oikeaakin tehtävää meidän taloudessa. Mielenkiintoista ainakin tietää, että miten paljon kaloreita tulee leivästä ja maidosta. Aamulla oli jotenkin heikko olo. Ensin kotona tuntui siltä, että alkaako oksettaa ja sitten bussissa kun piti nostaa rattaita niin tuli sellainen heikko pyörryttävä olo. Ehkä sitten söin sen verran vähän eilen. Jos se siitä johtui?

Minulle soitettiin Parnasso-lehdestä. Myyjä tarjosi 2 v:n tilausta hintaan 67 €, josta tietenkin kieltäydyin. Sitten häneltä löytyi kestotarjous, jossa 5 nroa tulee hintaan 24 €. Siihen tartuin. Jos laskussa oleva hinta sitten on eri kuin mitä minulle tarjottiin, niin tulee taas soitto asiakaspelveluun. Viimeksihän minulle puhelimessa luvattiin määräaikainen 5 nroa hintaan 23 € ja se olikin sitten 28 €. Soitolla sain lehden tuolla halvemmalla hinnalla. Unohdin tietenkin kysyä myyjältä, että tuleehan se kestotilauksen seuraavakin jakso tuohon samaan 24 € hintaan. Eihän se nimittäin itsestään selvä asia ole. Tämä viimeisin Parnasso-lehti, joka ilmestyi joulukuussa jäi minulta lukematta. Olin säästänyt sitä, että luen joululoman aikaan, mutta sitten kun etsin lehteä, niin en löytänyt sitä mistään. Luulen, että mies on laittanut sen lehdenkeräykseen ja roskikseen. Harmi!

Eilen mies ruperi putsaamaan keittiötä. Hän tahtoi ottaa myös uunin takaa puhtaaksi lattian. Hän sitten veti uunia uuniluukusta ja eikö vain se mennyt rikki. Alakulmassa oli kaksi metallista vartta, jotka pitivät kannen kiinni uunissa. Toinen niistä oli irti, eikä luukku mennyt kiinni vaan lenkotti. Olin todella äkäinen miehelle, kun ei älynnyt ottaa toisesta paikkaa kiinni vetäessään sitä uunia. Ihmettelin, että miten me nyt sitten kana paistetaan kun ei saada uunia toimimaan. Sinä meni sitten n. ½ tuntia ja yhtäkkiä uuni oli taas kunnossa. Metallivipuvarsi oli taas kiinni uunissa. Ihan kuin uuni olisi korjannut itse itsensä. Ihan scifiä. Ja mies tietenkin todella tyytyväinen itseensä ja äkeä minun moitteistani. Hän oli ilmeisesti laittanut sen metallivipuvarren takaisin paikoilleen ja jotenkin se oli sinne kiinni myös jäänyt. Onneksi, sillä jos meidän olisi pitänyt ostaa uusi uuni tilalle, niin sehän olisi sekoittanut meidän talouden pahastikin.