Piti soittaa miehelle hammaslääkäriaikaa, kun takahammas on kipeä ja heiluu. Ensin odotin jonossa n. 8 min ja sitten keskustelin ajanvaraustädin kanssa n.  3 min. He olisivat antaneet ajan 45 min kuluttua, mutta se ei sopinut meille, koska meillä ei ole autoa. Sen vuoksi pitää soittaa päivystykseen jälleen huomenna klo 9 - 10 ja yrittää saada aika siksi päiväksi. Ja sovittaa aika siihen, että ehditään kahdella bussilla n. 11 km:n päähän. Minun varmaan pitää lähteä pojan kanssa mukaan bussin kyytiin, että mies osaa jäädä oikeassa paikassa pois. Tuleekin sitten mielenkiintoinen päivä. Saattavat antaa vielä antibiootit, jos se hammas on tulehtunut. Ajanvarauksen täti arveli, että mies olisi viettänyt yötkin hereillä siinä hammaskivussa. En korjannut, että tuskin on. Hyvä vaan jos saadaan nopeasti aika.

Mielenkiintoisilla googlehauilla ovat ihmiset löytäneet blogiini: lastenvaatteita Afrikkaan * hurjaa biletystä ja uusi mies * palkatut naurajat * kakka kirja * yksipuolinen yhteydenpito * matkamuisto nuket * nigerialainen aviomies * Antti Juvosen mukaan * opettajan yksityiselämä * tee itse seksilelusi * filosofian lisuri * somalien ystävät * punkakatemia * opettaja maanisdepressiivinen.*lesbo lastentarhanopettaja Lieköhän kaikilla noilla hakusanoilla sitten mitään oleellista löydetty tästä blogista?

Meidän kodissa ei ole oikeastaan mitään (muuta) afrikkalaista (kuin mies). Kehitysmaakaupassa olisi myytävänä sellaisia afrikkalaisia heimonaamioita, mutta tuskin mies niistä välittää. Ovat maalaisia ja hän taas on kaupunkilaispoika ja (katolinen) kristitty. Mies jopa tekee meillä suomalaiset ruoat. Lihapullat ovat tosi hyviä, makaronilaatikko etc. Ainut afrikkalainen mitä hän tekee on, se että hän syö tekemänsä tomaattimurskakastikkeen yhdessä huonosti keitetyn manna(puuron)n kanssa. Jotain afrikkalaisia mausteita hän sai ystävältään ja ne haisivat ihan kauheilta. Osin tähän ruokajuttuun vaikuttaa sekin, että täällä ei ole mitään kauppaa, josta saisi nimenomaan afrikkalaisia/etnisiä ruokatarvikkeita. Helsingissä tilanne saattaa muuttua. Jos siis mies saa sen ulkomaalaispassin ja oleskeluluvan ja saa luvan jäädä tänne Suomeen. Sitä joudutaan vielä jännittämään eikä tietoa kuinka kauan.