Nyt on ostettu uudet hienot lastenrattaat. Hinta oli 79 € ja mies maksoi puolet niistä. Entisissä rattaissa alkoi jo olla vikaakin. Kuomuosa oli rikki, eikä kuomu pysynyt koholla vaan valui lapsen pään päälle alas. Pikkuinen onnettomuuteni ei ollutkaan niin paha ja rahaa vievä kuin luulin. Ja oli onni, että juuri tänään ne olivat lastentarvikeliikkeessä purkaneet paketeista nämä halpa-rattaat. Minä sain maksaessa ranteeseen n. 4 cm:n verisen haavan. Ehkä repun vetoketjusta. Tuskin nyt sentään uusista rattaista. Pitäisihin niiden olla lapsiturvalliset.

Yliopistolla puolueet esittelevät itseään kun on tulossa edustajistovaalit. Kävin eilen vihreiden esitteitä. Olen suunnitellut myös puolueeseen liittymistä, mutta ei nyt ihan vielä. Keskustalta nappasin lakritsasuklaata, jota oli tarjolla vaikka en heitä MISSÄÄN vaaleissa aio äänestää.  Myös tyhjältä SDP:n pöydältä nappasin karamellin ja taitaa SDP:llä mennä hyvin, kun heillä  on varaa koviin karamelleihin, joissa on "Suomen demarinuoret" suojapaperi. Ihan heitä varten tehtyjä karkkeja. Vihreillä oli vain pähkinöitä, muutenhan se olisi ollut luonnon tuhoamista.

Kaupungista tullessa kävin uusien rattaiden kanssa pizzeriassa. Katsoin hinnaston läpi ja mikään ei miellyttänyt. Päätin mennä toiseen pizzeriaan. Liikennevaloissa järjen valo saavui takaisin ja päätin tulla syömään yliopistolle. On vain pakko jatkaa tätä, että edes YRITTÄÄ laihtua. 12 kg meni jo, nyt olisi seuraavien vuoro. Tajusin missä on ollut nyt tammi-helmikuun ajan vika. Mies on käynyt minun puolestani kaupassa, koska minun on hankalaa käydä lapsen ja rattaiden kanssa kaupassa. Lapsi saa uhmakiukkukohtauksen. Siksi ei ole tullut ajatelleeksi mitä ostaa ja on kahvin kanssa syönyt kahvileipääkin. Joku muutos tähän nyt pitää taas tulla.