Juttelin pitkän aikaa Usalaisen tohtoriopiskelijan kanssa yliopiston ruokalassa sen jälkeen kun olin käynyt ennen toimeentulotukihakemuksen hakua "kansalaistalolla" ja kuunnellut vanhan tutun (äitini hänen peräänsä aina kysyy) kertomusta, kuinka häntä oli puukotettu parvekkeella.

Tohtoriopiskelija (autismista & kielestä, lingvistiikka) puhui ja minulle se oli kuin englannin kuullunymmärtäminen aikoinaan. Minulla C, nyt päällä siis edelleen se 1989 ABI- paita (I´m a bi) ja mn/c=q/a, ei korkeampaa matematiikkaa kerroin erään filosofian entisen opiskelijan pitämässä suklaa/mauste/kahvikaupassa. Tohtoriopiskelija tahtoi minun sähköpostiosoitteeni ja oli kiinnostunut ajatuksistani teatterista. Minun luonnollani tehdään teatteria Act Or.... (re/act...) joskus 1990 tai 1980 - luvuilla se oli "Die" ei mikään määräinen artikkeli tai mitä ne ovat vaan kuole. Minulla menee Act Or Kill., se oli silloin (kun 1970-olen syntynyt) act or Grill, sehän minun vanhemillani oli. Ja ajattelin siis lapsen nimeksi Isla:a kun tutustuin yhteen ihmiseen, mutta nyt tuo nainen on Perussuomalaisissa. Isla on kyllä kiva tytön nimi, siinä on tavut sekä isäni että äitini nimistä.

 

Mutta nyt hakemaan lapsi "Tim" päiväkodista.

: ) Momo-äiti.

ps. outoa, että eivät ylioppilasteatteriin huolineet. Nyt kuitenkin heille lahjoitin sen nykyteatterin juuret kirjan, jonka olisin eräällä ihmiselle antanut, mutta hän ei EDES EHDOTTANUT TAPAAMISAIKAA - ja pisti vain viestin, että eikö ´äiti voi tulla kaveriksi´. Kysyn mennessä kansalaisopistolta lastenteatterin aikoja. Peruspalveluviraston ikkunassa oli vapaa pääsy "juttuja".