Tällaisilla hakusanoilla tänne on tultu (tässä mielenkiintoisimmat)

- Kalevi Kantele on siis aivan oikea henkilö. Samoin kuin Turussa asuu mies nimeltä Eino Leino. Sotin hänelle kun olin puhelinmyyntityössä! (Nimi on oikein ja muistaakseni myös toivottavasti tuo kaupunki.)
- Bomban Juhlaviikot ihanaa, jos jotakuta kiinnostaa vielä tuo tapahtuma, mutta sitä ei kai käsittääkseni ole. Bomba on edelleen paikoillaan. Siellä esiinnyin Saatanana Hiljentymisen polulla. Nyt olisin kyllä parempi kuin silloin. Silloin luin Salman Rushdien Saatanalliset säkeet.
Muuten on yleensä ollut juuri kaikista kuumimpina kesäpäivinä sellainen olo, että tekee mieli lukea venäläisiä klassikoita, Dostojevskiä. Jotain synkkää ja surullista, mutta samalla myös moraalista. Minulla oli tapana olla ihastunut johonkin kaupungin ´aikuiseen´ mieheen ja sitten vaan lukea kirjoja kotona. Miesmarkkinoilla ei koskaan kunnolla napannut. Ehkä syötit ovat minun kohdallani liian syvällä. Kukaan ei jaksa ajatella niin paljon. Mutta en valita, nythän olen avioliitossa ja minulla on lapsi.
-Pro Gradu Summerhill Summerhill on siis edelleen olemassa Englannissa, oli ainakin vielä 1990 -luvulla kun olin asiasta jälleen kiinnostunut (jo 1985 peruskoulussa, kun mietin, missä mättää, kun minua kiusataan - ja TAHDOIN KOULUN PIHALLA OPETTAJAKSI ja KESÄTEATTERISSÄ NÄYTTELIJÄKSI.
- Jehovan todistajat Liberiassa.  Olisi mielenkiintoista tietää, kuka tälläisesta asiasta haluaa tietää (Herranjestas, mikä se oli se logiikan kirjoittajan kirjoittajan nimi, jonka tenttiin joskus luin....)

- runoja mielenterveydestä. Joo, Aurora viittaa minulla VAIN JA AINOASTAAN kahvilaan ja ravintolaaan, josta saa ruokaa.

Hymy menee syömään nyt Pusu

ps. outoa, että minulle annettiin niin paljon (pari) miesrooleja, vaikka olen aika... no jaa.

kumma kun ei ole kukaan tänne tullut hakusanalla Mimo Pajunen... jospa nyt löytyy kun laitoin tämän tänne... CoolTukittu