Mistä tämän sitten tiedän? Vuonna 1985, kun olin 14 vuotias, minulla oli samana keväänä rippikoulu & Kalevala - draaman harjoitukset (ohjaus Paavo Liski ja Seppo Huunonen -> elokuva: Lampaansyöjät). Oli ihanaa seurata ammattinäyttelijöiden harjoituksia lämpiminä kesäpäivinä. Olin sen verran nuori, että sain vain pienen roolin - neljä riviä repliikkejä. Ja kuva Kalevala - draama kirjassa, joita meillekin ostettiin. Mutta tästähän on jo 24 vuotta. Nuoren ihmisen ikä tuokin.

joi joki
jotain silloin tyttö koki.

(pikaruno).

Olisi vain niin ihanaa olla dramaturgi. Päättää mitä ihmiset kokevat näytelmässä ja millaisen kohtalon he saavat.

kohtalon haavat, syvät ja aavat.
ja jokivirtojen Laavat
"kruunu vai klaava", enää niin ei sanota, silloin
kylläkin.

Mainio sana ´tuon´... siis 1)tuoda esine, 2)osoittaa, tuo esine tuossa.... Ei! on liian vaikeaa selittää suomenkielen sanoja, siihen tarvittaisiin suomi-suomisanakirja.

Kuulema ajattelin liian lujaa.

Lintuni huutaa tuskaa

(Kalevalan alku, lintu - Sotka.)

en enää nimeäni voi minä muistaa ja kuiskaa kiusaajat vain ´Toi Ivala...´
Toi lintu sä ivalla sivalla maahan, Nyt juhlitaan niitä, nyt!

Nyt tiedät, mitä olen nähnyt! Nyt uskotko, mitä VÄITÄN!?

[TÄMÄ KURSIVOITU SAATTAA OLLA OSA JOTAIN TARINAA....]

Kuuntelisin Sinead O´Connoria. Olin opiskelijasolun yhteissaunassa ja siellä oli joku Englannista ja sanoi olevansa O´Connorin serkku.

Me, somebody... §-soi...

 

Maanantaina paino 104 kg, tänään perjantaina 27.3.09 enää 102,2 kg. Siis eikö tuo ole jotenkin jo uskomaton, koska en ole nälässä elänyt!!

("Sinä teit minusta kuninkaan..." joku laulaja jota arvostettiin 80-luvulla, vieläkin....teki myös laulun "Hän"... etunimestä vain alkukirjain - ja en mustia kuka se on ....Mustat lasi... ok, nyt muistan -> J.Karjalainen ja mustat lasit.