IS N:o 63 eli 17.III/2009 s. 16 --> LAPSET EIVÄT TULE VATSASTA.

 

-eikö toimittajille missään noin yksinkertaisia asioita missään opeteta?

VAI onko se ollut Itävallan oikeus joka tässä tapauksessa sekoillut. Ja onko toimittajalla ollut saksankielen taito.

Se on se Fritzl-juttu ja nyt lapsi tahtoo tekemään jotain. Lukee/katsoo Asterix-sarjakuvaa yksin, englanninkielistä hän.

terveisin I§

(en viitti tätä kirjoittaa heille toimitukseen, kun en jaksa / viitsi / ehdi / halua /(jaksa-uskalla On (eli ´il y a´ on [ei es gibt / Heidegger.) jo pois....

 

Filosofian opiskelijasta ei voi tulla tutkijaa, koska filosofia KÄSITTÄÄKSENI €I TUTKI MITÄÄN. Näin ( 1) tällä "lailla" / "tavalla" 2)katseen kohteena olemista, c eli 3) sanonta, jota en tunne! ) =alaviite! ) tajusin tänään, että minun olisi pitänyt vastata opettajan pedagogisiin opintoihin haastattelussa, kun sitä kysyttiin vuonna 200X, yli 30-vuotiaalta ihmiseltä ja opiskelijalta. Kirjallisuuden opiskelijalta olisin tahtonut kysyä, että onko filosofi kirjailija, mutta edellinen sellainen, jonka tunsin, ei antanut apuaan (kirjailijayhdistyksen puheenjohtaja, sihteeri, etc) vaan kirjoitti sitten paikallisessa ilmaisjakelulehden Ukri Ry:n kolumnissa, että KALJA ON HELSINGISSÄ HALVEMPAA KUIN MAALLA, KISSA SELVISI HENGISSÄ PUDOTTUAAN 5:stä KERROKSESTA JA HÄN ON IKUINEN OPISKELIJA JA VELKAA ON TULLUT OTETTUA kun meni paremmin. Tässä lyhyesti referoituna $€. Ja hänhän (K.Komulainen, niitä on varmaan paljon maailmassa ja Suomessa, olkoon entinen sukunimi paljastamatta, jotta minua ei voisi mistään syyttää.) siis ei antanut minua ohjetta / apua / neuvoa, kun olisin tarvinnut, että olisin ohjauksen koulutusohjelmaan saanut pyrkiä vuonna 200x. Nyt tuo sama nainen, JOKA €I VA$TANNUT TEKSTIVIESTIINI on töissä jossain filmiyhtiössä ja asuu sisarensa luona / on asunut.

 

Tehkää itse  päätelmänne. Minä kuitenkin sinä vuonna pistin tärkeimmästä tarinastani (OMASTA EI MUIDEN) kopiot joista olisin kertonut. Kiitos Joensuu avusta, minä en tänne edes jälkiäni (ENÄÄ) jätä.

Eija

 

No think

NO drink

no ink

no wink

- ne istuu Juottoloissa ja on. Ja ne on kirjailijoita, vaikka eivät ole mitään julkaisseet. tässä junassa tuskin raiteita tarvitaan (wink, Salo / Kisko) hehe.

ps. just vinkkasin pojalle, että se voisi tehdä elokuvakäsikirjoituksen. 2 v. 7 kk. 5 pv. syntyi samalla päivämäärällä, eri vuodella kuin äidinisä kuoli, kun minä SIIS lähes 8 kk ikäinen ja hoidossa jossain jollain.