Selvisi se rahasotku, kun otin asian miehen kanssa esille ja olin kova kovaa vasten. Mies joko valahteli tai ei muistanut, mutta hän oli maksanut uuden takkinsa pankkikortilla ja sen jälkeen vielä ottanut 20 € automaatilta. Joten hän siirtää tilille 40 € ja meidän perhe tulee sitten loppukuun toimeen ruoan suhteen ilman, että pitäisi tilille siirtää lisää rahaa. Hyvä näin.

Ja minä lämpenen sille autoajatukselle. Kuulema joku miehen kaveri on töissä siivoamassa ja käy joka vuosi Afrikassa. Ja pelin henki on se, että autolla liikutaan paikasta toiseen ja matkan jälkeen/aikana auto sitten myydään (voitolla (????)) pois. Tätä nyt ovat sitten kuulema monet samassa tilanteessa olevat miehet harrastaneet. Että en käy kiistelemään asiosita, joista en tiedä.

Jäihän minulta kertomatta, että eilen käytiin eilen lääkärillä ja lapsen korvat eivät vielä olleet kunnossa (vai kerroinko minä jo tämän? Olen kirjoittanut niin paljon ja vielä saanut jäsenneltyä ajatuksiani filosofian gradufilosofista tänään) joten tuli uusi lääkekuuri ja lähete korvapolille. Surullistahan se on, mutta asialle ei vaan voi mitään. Ja sielläpähän ne hoitavat sairauden pois.

Hiljainen ilta pojan kanssa, kun mies on kielikurssilla. Kunpa paneutuisi suomenkielen opiskeluun samalla innolla kuin paneutuu siihen auton etsimiseen.