Minä äänestän vihreitä, koska Kokoomuspuolue pysyy vallassa ilman minun ääntänikin. (Näin Obs. "näin", ´näin´eli tällä tavalla)

 

tällä tavalla

tällä lavalla

tällä VallaHalla

tällä valehella, näillä lanteilla

näillä lauteilla itketään ja totuutta puhutaan.

ääni puhelimessa, yksi itkuinen haloo ja joka paikassa ilman nimeä sanat, jotka loin jotka join pois puoliksi mentävä aukko sanassa "EI". Ja toinen kolmas neljäs sävel väärä

himo on homman nimi.

ups, minähän kirjoitin lauseen "Osta pientä ihmistä", vaikka en voi todistaa sitä, enkä yritäkään. hahahaha! Suomen valtio maksaa elämiseni. Ja konekin toimii normaalisti taas, homma ok, pelin henki ei ole ikuinen ikävä. Kyllä vaan meilläkin ehkä isä esitteli sopivia miehiä vaan ei, Systeemi pelaa, taivas palaa. Ja taas 2 merkitystä A) tulee takaisin, b)is burning you know, eli liekit lentää...

joskus joku kuvitteli, että minä käyttäisin huumeita. Hänen kanssaan (sai sanataitajapalkinnon tai jonkin) (kävi silloin baareissa, juo olutta, menee vieraiden miesten matkaan - omapa on perheensä - etc., antaa olla) tein draamaa ja soitti ÄIDILLENI, että käytänköhän minä huumeita, itse oli nuorena käyttänyt. Minä en, vaikka sitä kovin epäiltiin. Sori, kovat sana, pehmeä ääni.... Serkun lääni on Porin suunnalla, näyttämötaiteen läänintaiteilija, ei vastannut viestiini. Mikä lie ja tyttären nimi Miina. Olkoon, Anyway, anyhow, aina kun kävivät vieraisilla alkoi huuto siitä, mitä minä teen tai olen tekemättä. Mutta Saksan serkku tiesi kolmesta (miten lie 3:sta?) kirjaimesta, että (Natalia Goldberg, mun Guru! Mä SURUGURU...eli äidin suru vai pojan suru...)SÄH, että sähköpostiosoitettahan minä olin kysymässä häneltä. Mikä lie taiteellinen ammatti hänelläkin. Pojalle toi (Krisun Fisu - tämän päivän sanaleikki) pikkuruisen Nalle Puhin kun kävi ja sylissäkin piti meidän suvun (miehelle pitää selittää suku ja sukulaisuus, kun se vaan perheestä puhuu).

Kello käteen ja toimeentulotuelle. §. Ja kone toimii taas kuin taivas, outo homma. Enkä edes mieti syytä. En selita

Beckett: Yee Yees! Taiteen rajat nurin! Tai olen itse tai kurin...(hömönainen sanoo "taikurin", sen ihanan miehen ja ne pelottavat kulttuurimme vartijat, ainaiset hahaha! Itsepähän nimettömäksi tahdoin jäädä. Loin HUNNI,, heheh, Kylpylaitoksentie....ja jäin huoneeseen vangiksi, kun avain oli jossain missä en tiennyt .... mistä en tiennyt missä..

 

poika löysi edellispäivän jutun eli missä lehmä on 2 v. 7 kk. 5 pv. LTO on AINA (anarkiamerkki A) tarkka!

Hullu sanottiin taas ja kutsuttiin biisu / viisunikkareilla avuksi Röyhkä (jee jees) ja Heikki Salo. Salon kirjan pistin laukkuun, mutta otin pois, kun hälytti jollekulle muulle. Mikä lie kirjan nimi, varmaan tarpeellinen. Mutta en omista. Joten, MIKÄ IHMEEN RIKOS????

Joensuu Finland....