Luulin, että minun piti palauttaa kirjastoon Khaled Hosseinin kirja Leijapoika. Sain kuitenkin sen uusittua vielä. Vaikuttaa mielenkiintoiselta silmäillessä. (outo sana tuo ´silmäillessä´)

Mies ei tykännyt siitä, kun puhuin linja-autopysäkillä siitä, että tunnen Miian (Nuutila). Ehkä siksikin, että hän ei tiennyt mitä puhun. Samanlaisia apua tarvitsevia on joka puolella. Suomalainen kulttuuri vaan kieltää puhumasta muulloin kun silloin kun on humalassa eli änkyrässä eli kännissä.

Tein lapun mielenterveysväelle siitä kuka ja mitä olen ja mitä tehnyt elämäni aikana niin saavat arvioida itse.

Päiväkotiväelle oli liikaa, että väittää että 1 + 1 = 1. Ei se ole tyhmä joka ei tiedä. Tyhmä on se, joka ei edes vaivaudu ajattelemaan.

Omahoitaja sanoi puhelimessa, että se olisi "Hellsten" joka tulisi, mutta se oli joku muu. Ja mitään tarvetta ei ollut. Äiti tässä suojelua tarvitsisi, kun poika repi hiuksista ja muokkasi naamaa - ja sen jälkeen suuteli äitiä suulle, pikkuinen. Itse olin jättänyt kynät niin alas, että poika niihin käsiksi pääsi. Penhana (uusi sana, ei kirjoitusvirhe), semmoinen poika. Lauantaina ehkä konservatoriolle kuuntelemaan muskarilaisten esityksiä.

Poika meillä saa päättää minulle, mitä musiikkia kuunnellaan. Jos olen joskus ihmisiä auttanut (olkapäänä toiminut), niin tokipa osaavat kotiovelleni itse tulla. Tällä kertaa he auttamaan minua. Niin se vastavuoroisuus toimii. Ei yksin jaksa vahva olla aina.

Se "1+1=1" ´selviää´ (siis EI HUMALASTA SELVIÄ) legopalikoilla.... eikö niin? hehe. LTO; mutta paperit nyt jää roikkumaan yhdestä kvantitatiivisten tentistä, kun olin ´lastensuojeluasia´. Draama ja varhaiskasvatus niin mielenkiintoinen aihe, että sen teen loppuun - ja mitä ajattelen, sen saan kokeilla omalla lapsellani. Raasukalla.... Meillä on kirjahyllyssä (tai nyt jo muuttolaatikoissa) Alice in Wonderland, ehkä siitä joku joskus kiinnostuu, jos poika sitä englantia sitten oppii.. normaaliteorioiden mukaan meillä ei eletä.

 

ja onhan, se eikö olekin : jean ARC/ANA is Nin, eikö olekin - ja mistä sen tiedän? No, olen syntynyt vuonna 1970, laskekaa siitä.... ja se toinen KUVA-ARVOITUS on sitten M/ANANASTELLUS, eikö, M pois, jää ananas ja tellus on planeetta siis auringon vastakohta. siis: manan astellus. Että selviää, mitä tarkoitan... esim.

"joku olematon
jo kuolematon..
."
eija Joensuu, ei kenenkään laina vaan omatekemä. Samat kirjaimet, vain tavunpaikka muuttunut. Mutta "kirjailijayhdistys" ei jäänyt kaipaamaan - minua. 

 

"on aikani mun tulla nyt esiin, katson likaisiin käsiin..."
runo... hän joka kirjoitti tämän.... olisi liian vaarallista olla mukana rock-kuvioissa, paitsi siellä suunnitteluhuoneissa, mutta meidän pojasta tulee ´hippari-hoppari-outo-poppari´. ala laijaa, Liberia!

 

ps. laskeekohan ne Liberiassa lipun puolitankoon, kun joku kuolee? Sodan aikana ei missään ehditä moiseen. On rauhanajan juttuja vaan...