Mies on siis yhtenä sunnuntaina ottanut puheeksi sen, että meidän pitäisi erota. On sanonut, että seuraavana päivänä (maananataina) mennää pistämään nimet papereihin, että erotaan. Toisen kerran hän on sanonut, että tahtoo tehdä kuten muutamat ystävänsä, että minä asun eri paikassa kuin hän. Kun olen selittänyt, että en yksin välttämättä selviä lapsen kanssa ja sanonut, että jos hän lähtee, niin lapsi joutuu ns."sosiaaliväelle", eli ehkä sijaisperheeseen. Tämä ei ole haitannut miestä. Hän mieluummin tahtoo saada rahat  nopeasti Afrikan matkaa varten, että pääsee Afrikan perheen eli äidin ja veljensä luona käymään. Olen jo aikaa sitten huomannut, että mies ei välttämättä ole rehellinen kaikissa asioissa. Nyt, kun minä sanoin:"Idiootti" kun hän monta kertaa kysyi aikataulua sairaalaan ja olin sen hänelle selittänyt hän ei ole puhunut minulle sen jälkeen. Hän itse sanoi sekä minua että koko perhettäni hulluksi.

Eilen siis olimme kaupungilla (edellinen postaus jäi kesken, kun piti mennä lapsen luo) ja näimme hänen juttelevan jollekin afrikkalaiselle naiselle, jolla oli pieni lapsi. Vastaanottokeskuksessa (hänellä on SUKUUN SOPIVA NIMI kuitenkin) hän oli houlehtinut yhdestä naisesta ja hänen lapsestaan joka oli Nigeriasta niin, että henkilökunta oli luullut hänen olevan lapsen isä. Ja tänään hän lähti kaupungille. Eikä voinut keskustella kanssani edes kaupassa käynnistä. Hän haluaa muuttaa 1/6/2009. Niin - ja minulla EI OLE hänen ostamiaan kihla- tai muitasormuksia. Sillä afrikkalaisella naisella oli kaunis sormus - ja jos olen tässä mustasukkaisuuteen menemässä niin se riippuu aina naisesta (siitä vieraasta ja "toisesta" [Simone Beauvoir, mitä hän ELÄMÄSSÄÄN tapahtui, minulla pitäisi olla omistuksessa hänen "Toinen sukupuoli kirja, mutta en muista sitä laittaneeni muuttolaatikoihin]) että tuleeko mies takaisin.

Televisiosta soi Voice, lapsi puuhailee omiaan. Katsoi musiikkivideota sohvalla minun tärkeitä papereita. Aina meidän perheessä on selvitty. Ja ovessa on minun sukuni nimi. Ei saa jäädä nössöttämään kotiin tällaisten asioiden keskelle, keskelle Kaaosta, koska minä en ole toimeton työtön en sen jälkeenkään kun saan paperit ulos yliopistosta. Nyt viikonloppuna en murehdi opintojen kanssa vaan lepään. Ensi viikolla menen kirjoittamaan ja tekemään muistiinpanoja kirjaston rauhaan pois kahvilan hälystä.

Voicelta tuli Michael Jacksonin Thriller-video 1980-luvulta. Toivon, että nuorena olin vähän Michaelin oloinen. Tein muutamia poikarooleja, vaikka fysiikaltani olenkin "tosinainen". Pitää vain näyttää, että kodin ulkopuolella minä olen "jotain". FEMINISMIÄ AFRIKAAN!

Voi olla, että näitä riitoja kotona tulee silloin, kun olen "lennokkaampi" ja "voinit on huono". Mutta kai kaikilla ihmisillä on oikeus joskus suuttua!?  Sorry my husband, I´m gonna be somebody, not just coverwife. Eli olihan meillä riitaa jo ennen avioliiton solmimistakin. Ah, Sting - eikö hän sekoittunut buddhalaisuuteen ja oli peseytymättä pitkän aikaa. Ystävilleen hän ei ole minua esitellyt. Ystävänsä eivät minua tervehdi. Äh, pitää lopettaa nyt tai kirjoitain sellaisia asioita, joita myöhemmin kadun. Ja niinhän en tahdo tehdä.