En osaa käyttää sitä wordpressin blogia ollenkaan. Pitänee tehdä toinen blogi tänne vuodatukseen.

Eilen linja-autossa oli yksi todella hapannaamanainen. Yleensä ihmiset saattavat hymyillä kun näkevät pienen lapsen. Tämä nainen oli kuin myrkkyrussakan syönyt eikä katsonut ketään. Olisihan se kiva, että huomoitaisiin ihmiset, joita ympärillä on. Eikö vain? Vai onko tämä maa, jossa saa puhua ainoastaan silloin kun on humalassa?

Työpöytäni edessä seinällä on Simone Beauvoirin kuva. Ja Walt Disneyn tuottaman Kummitustalon juliste. Neljä kuvaa Eddie Murphystä. ja teksti "Tsekkaa pulssisi ovella...jos löydät sen!" Tekee heti mieli kysyä, että kumman: pulssin vain oven?

Kadulla näin äsken kulkevan kiinalaisen tai ainakin aasialaisen naisen suomalaisen miehen kanssa. Bussissa kulkee tyttö, jolla on tehty huulihalkioleikkaus. Hänen kasvonsa ovat samanlainen kuin mitä minun sieluni on ollut.

Jalkaterääni tuli yläpuolelle jostain jokin pieni haavauma. Sellainen kuin Jeesuksella. Syntysyy sille on tietenkin normaali, mutta otan siitä valokuvan näyttääkseni äidilleni, mitä olen puhelimessa kertonut. Hän kun ei aina ilman todisteita usko asioita. Ja poliisille hän joutui muutamia kertoja kertomaan, mitä havaintoja oli työpaikallaan tehnyt. Poliisitikin ihmettelivät hänen muistiaan. Nyt äitini on 63 - vuotias ja hänen äitinsä eli pitkän elämän, mutta loppua kohden dementoitui. Lähes kaikki äidinäidin sukulaiset, veljet ja sisaret, ovat kuolleet joulunaikoihin. Ihmeellistä.