Tänään jälleen Cris oli kotona. Aviomieheni eli lapsen isä sanoi aamulla, että poika yski yöllä niin paljon, että parempi jos hän jää kotiin. Niinpä soitin päiväkotiin ja ilmoitin, että Cris sairas ja sairastaa kotona. Mies kävi kaupungilta vielä antibioottien avuksi yskänlääkettä ja nenäsumutetta, että päästäisiin eroon yskästä ja nuhasta. Päivän aikana poika on yskinyt vähemmän kuin sunnuntaina.

Ehdin kotonakin lukea yhtä Levinas, subjectivity and politics kirjaa, joka pitää ylihuomenna palauttaa kirjastoon koska sitä ei saa uusittua. Yhden kirjan olin jo vähällä ostaa amazon.com:ista, mutta sitten lopetin tilauksen kesken, koska kirjan saa kyllä Helsingin yliopiston kirjastosta ja silloinhan se ei maksa minulle mitään.

Posti toi vuokrasopimuksen, jonka allekirjoitamme ja lähetämme takaisin toimistoon ja Soneran laskun (n. 23 €) sekä Parnassolehden laskun (24 €). Maksanen hieman myöhemmin, ennen eräpäivää kuitenkin. Tarkistan Parnassosta, että ne myöhemmät erät ovat myös samanhintaisia.  Yhdelle lehdelle tulee tässä hintaa 4,80 €. On se mielestäni edelleen aika kallis, mutta kun lehti on sellainen, että sitä ei nyt oikein kirjastossa ehdi lukea ja vanhat ovat jo vanhoja, sitten kun niitä saisi itselleen kotiin lainata.