Kaivoin muuttolaatikoista itselleni Robert Cohenin omistuskirjoitus: "Very nice working with you at TIP´93 - Robert Cohen" ja kirja "Näyttelemisen mahti". Toinen kirja, jonka otin esille on Kalevala. Aloin lukemaan sitä ääneen, mutta poika toikin luettavakseni Aisopoksen satuja kirja. Kalevalan suhteen on sama projekti kuin Raamatun suhteen. Näiden kahden kirjan läpilukeminen. Aikaa se vie, mutta pitää vaan olla molemmissa kirjoissa liimalapputarrat takana ja niissä selvästi, että missä asti on menossa.

Kirjoitin kirjeen Jyväskylän avoimeen yliopistoon ja selvisi, että minulla on vain 8 ov suoritettuna. Olen ne muutkin tehnyt lukuunottamatta yhtä ohjauksen suunnitelmaa, mutta näyttää siltä, että teen niitä uudelleen. Toivotaan, että ne voi tehdä ilman läsnäolovelvoitetta missään.

Muita mielenkiintoisia kirjoja muuttolaatikoissa: Mark Fortier: Theory/theatre an introduction (ollut draamantutkimuksen pääsykoekirjana) Helen Keller: Elämäni tarina, Michael Ende: Momo, Erich Fromm: Rakastamisen vaikea taito, Antoine de Saint-Exupéry: The Little Prince, Arthur C. Clarke: 2001 avaruusseikkailu

Ehkä jatkan kirjalistaa sitten kun ollaan muutettu uuteen paikkaan ja kirjat saaneet paikkansa kirjahyllyssä. Hymy

Työpöydällä kirjoja:

Elias Lönnrot: Kalevala, Aitolehti/Silvola (toim.) Suhteiden näyttämöt - näkökulmia psykodraamaan, Rimmon-Kenan: Kertomuksen poetiikka, Hannu Heikkinen: Draamakasvatus, Owe Wikström: Salattu ihminen, Emmanuel Levinas: Totality and Infinity, Wyschogrod: Emmenuel Levinas - The Problem of Ethical Metaphysics.

Ja kotona ei rauhaa tehdä mitään graduun viittaavaakaan. Minä ja lapsi mennään aina klo 21 nukkumaan kahdestaan.