Niinpä sitten kävi, että pojalla ei ollutkaan kitarisaleikkausta. Syy oli se, että hänellä oli nuhaa ja yskää. Anestesialääkäri tarkisti pojan. Keuhkot olivat ihan hyvät, mutta nuhaisuus olisi haitannut nukutusta. Soitan ensi viikolla korva- ja nenäpoliklinikalle, jos heillä on aikoja tai sitten hoito siirtyy Helsinkiin. Mummo tuli tavallaan turhaan meille. Cris saa kuitenkin torstaina olla kotona, koska päiväkotiin ollaan ilmoitettu, että hän on poissa niin poissa saa sitten olla.

Carlsonilta ostettiin minulla armeijakuvioiset kengät (10 €) ja käytiin syömässä pizzat ja kebapit äitini kanssa. Pojalle löytyi Eurokankaasta 3 heliumilmapalloa jotka toin kotiin. Suunnittelin, että laskisimme vapunaattona yhden niistä lentoon ja seuraisimme sen lentoa yläilmoihin.

Näyttää siltä, että naapurin tytöt muuttavat pois, joten eilinen leikkituokio saattoi jäädä ainoaksi. Ostettiin äitini kanssa myös pikkuinen lapio ulkonaleikkimmiseen, koska ei tiedetä missä se entinen lapio on. Äidin pieni poika aurinkoinen osaa tehdä jo kolmisanaisia lauseita.