Vielä odotellaan, että mp3-soitin tulisi postin mukana kotiin. Aion ladata soittimella klassista musiikki, sillä pop-rock-iskelmä ei kiinnosta minua. Sitten pitää myös yrittää yliopiston koneilla ladata omistamiaan levyjä mp3 kuntoon. Zen cafeen Vuokralainen ja Waltarin ja Angelin tyttöjen levy.

Ulkona paistaa aurinko ja on sellainen rauhallinen kevätilma. Iltapäiväksi on luvattu räntäsadetta. Kaupunki on aloittanut jo katujen putsaamisen sorasta, jota sinne on talvella levitetty. Lumi on kivasti sulanut muualta kaduilta, mutta päiväkodin piha on ihan kokonaan vielä lumen peitossa. Siellä lapsien onkin hyvä leikkiä. Selvisi, että se virolainen hoitaja on todellakin vain perushoitaja, eikä lastentarhanopettaja. Olisi saanut esittäytyessään kertoa sen. Hän on varmaan pätevä hoitaja, mutta minä en oikein tykkää hänestä. Ei siksi, että hän on ulkomaalainen, vaan siksi, että epäilen juuri hänen tehneen sen "havainnon", että Cris pelkäisi minua, kun menen häntä tarhasta hakemaan. No ei kyllä enää pelkää, kun tulee juosten aidan luo kun näkee minun tulevan hakemaan häntä.

Join tänäänkin pullollisen ED-light-energiajuomaa, koska muuten olen väsynyt aamu- ja iltapäivän kun pitäisi jotain järkevää tehdä. Otin laukkuuni mukaan Kauko Röyhkän Job kirjan, jos luen sitä ikäänkuin välipalana. Muuten minulla on Matti Bergströmin kirja Mustat ja valkeat leikit lastentarhanopettajan kandintyötä varten.  Yle radio sivuilta löytyi kivaa klassista musiikkia. Mutta sitä ei voi kyllä ladata mp3-soittimelle valitettavasti.