Eilen sain mp3-soittimen postitse ja sain ladattua siihen klassista musiikkia kun sain muutaman neuvon yhdessä chatissa. Yölläkin kuuntelin pari tuntia nukkuessa Dvorakia. Soittimella oli valmiina joku aasialainen kappale, jonka nimi oli Smile ja sanat menivät jotenkin niin, että where´s my samurai? I´ve searching a man all across Japan....I´m your little butterfly... Niin söpö kappale, että en ottanut sitä pois klassisen musiikin tieltä. Yöllä näinkin jonkun unen, jossa olin opettajana pienille japanilaisille lapsille. Heräsin siihen ja vein soittimen ladattavaksi.

Eilen bussipysäkillä jo 3. ihminen kysyi minulta, että onko Cris adoptoitu. Minusta on hyvin herttaista, että ihmiset kysyvät näin. Ehkä Cris sitten on niin paljon afrikkalaisen näköinen, että eivät arvaa, että minä olen hänen biologinen äitinsä. Sairaalassa kysyi joku nainen, hoitaja ja nyt bussipysäkillä n. 22  v. poika. Cris nimittäin sai puuhailla siinä bussipysäkin luona vähän omiaan. Mukavampi odotella bussia niin kuin tylsästi istua vain rattaissa.

Aamulla unohdin toisen laukkuni päiväkotiin. Olin jo melkein ajanut polkupyörällä yliopistolla, kun muistin sen laukun. Se piti mennä hakemaan, koska juuri siinä laukussa oli se kirja, jota aioin tänään lukea. Kun tulin takaisin yliopistolle huomasin, että lompakkoni ei ole laukussa. Soitin miehelle, joka helposti löysi lompakon kotoa ja lupasi tuoda sen kaupunkiin. Sain siis sekä laukkuni että lompakkoni. Mutta minua ärsytti tuollainen huolimattomuus.

Eilen kirjoitin scifinovellia. Minun täytyy ottaa tämän kirjoittamisen suhteen järeät aseet kehiin, eli ruveta kirjoittamaan esim. ½ tuntia ainakin viikonloppuisin näitä tekstejä. Eivät ne muuten valmistu. Kynnys on aika suuri, koska eihän joka sessiossa synny älykkään terävää ja viiltävää tekstiä, päin vastoin. Aion tarjota tekstejä sekä Reginaan (niin, olen samaa mieltä, huvittunut hymy huulilla....) ja Usvaan. Muuten en oikein tiedä mitä väyliä olisi. Toivon kovasti, että kun muutan Helsinkiin tutustuisin toisiin kirjoittaviin ihmisiin ja saisin nähdä heidän tekstejään ja saada lukijan/lukijoita omille teksteille. Kirjoittaryhmää ajattelin.