Tilasin itselleni netistä 4 GB mp3-soittimen. Odotan sen tulevan postissa ensi viikolla. Sitten lataan siihen Samuli Edelmanin virsilevyn hintaan 7.90 €. Soittimesta maksan 32.90 €. Tämän mp3:n tilaamiseen päädyin kun ajattelin niitä metro/bussi/ratikkamatkoja, joita Helsingissä on tiedossa. Ja puhelimen johto on rikki, joten sillä ei saa radiota enää kuunneltua. Uudet kuulokkeet puhelimeen olisivat maksaneet yli 20 €:a, joten oli järkevämpää hankkia tuo kauan kaivattu mp3-soitin. Yritän, josko saisin yliopiston koneilla ladata omistamiani levyjä tuolle soittimelle.

Tänään vietin taas osan iltapäivääni kaupunginkirjaston kuunteluhuoneessa soittaen siellä Ismo Alangon levyä Sisäinen solarium. Tyyliini kuuluu soittaa yhtä ja samaa levyä niin kauan, että se on varmasti selkärangassa. Niin tein draamapedagogiikan perusopintoja aikaa sitten Savonlinnassakin. Silloin soitin Pulu levyä putkessa monta kertaa ja tein reflektiotehtäviä. Kerran minulle kävi hassusti, kun olin vaihtanut kahvinkeittimen paikkaa. Rupesin kiiressä keittämään kahvia vanhalla paikalla, josta olin kahvinkeittimen jo siirtänyt pois.

Katsoin 12 apinaa elokuvan yhden kerran, mutta vasta aika loppupuolella tajusin, että tekstityksen saa subtitles painikkeesta, joten en vienyt DVD:tä vielä kirjastoon vaan aion katsoa sen vielä toistamiseen tekstien kanssa viikonloppuna. Aviomies lähtee perjantai aamuna klo 5:10 junalla ja on Helsingissä joskus klo 9-10 välillä. Sitten hän tulee takaisin iltajunalla ja on taas täällä klo 22.50 illalla. Äitini tulee myös käymään meillä viikonlopuksi. Tulee torstaina ja lähtee sunnuntaina. Seuraavan kerran tarvitsemme äitiäni kun on Crisin kitarisaleikkaus 29.9.09.