Mies kauhuissaan taas, kun Crisin kakka on mustaa. Annoin mustikkaa syödä eilen, niin onhan se sitten mustaa. Ei auta vaikka sanoin, että mustikka on hyväksi terveydelle, mies piti tätä mustaa kakkaa pahana asiana. Kuuntelin netissä yhtä suomalaista jo vanhaa orkesteria / bändiä / kokoonpanoa. Mies soittaa toisessa huoneessa Snoopy Dogia. Ja on suihkuttamassa Crisiä.  Mies soittaa Snoopy Dogia levyiltä, vaikka on hän minun vanhaa kitaraanikin näppäillyt. Ennen lapsen syntymää juteltiin, että hän rappaisi sitten kun olen sairaalassa. Joo, ei tarvinnut, kun katsoin rapia joltain musiikkiteeveen asemalta ja oivalsin, että osaan itsekin rapata paremmin...siis hypo aina kun uskoo olevansa hyvä jossain. Rasittavaa? On. Mutta yliopiston paperit ja työelämä puhukoot puolestaan.

Katsottiin aviomiehen kanssa niitä asuntoja taas ja pistettiin postia, että ollaan kiinnostuttu muuttamaan, mutta katsomaan ei voida tulla katsomaan asuntoa ellei ole varmaa, että saamme sen. Tässä kaupungissa minulle kävi samoin kuin Ismo Alangolle aikoinaan. Sanoivat hulluksi Alankoa. Näin minulle joku kertoi (´näin´ lauseenjäsenenä?? ONKO PERUSKOULUN ja LUKION KIELIOPPI KERTONUT MINULLE kaiken kieliopista, koska tuohan on imperfekti sanasta nähdä... voi kettu, kielioppikirja on jo muuttolaatikoissa, enkä sitä aio tähän "hätään" etsimään.)

runo
I am underground word
and very underground work.
So Walk over tower
see the flame in girl´s eyes, when she is reaching the Truth.
Become what she wants.
just steps up, steps down. Love
nobody especially no yourself. Just
Truth and many stories how she came
here and became what She Wants.

Flame in the Sword! Flame in the Word! Got to work Again.
And Lover, only Cover, it is over.

Onnistuuhan tää englanniksikin, vaikka ei ole kuin C todistuksessa.

Pitäisi tietää NIIN PALJON ENEMMÄN kieliopista ennen kuin voisi kirjoittaa hyvin. Mutta ehkä kyky ajatella on ensin ja sen jälkeen saada viestinsä läpi ja sen jälkeen kielioppi. Eikä saa säikähtää jos menee joskus väärin. Kuten facebookissa väitin kuuntelevani kalssista musiikkia. Klassista tarkoitin ja Kalssiniin on sitten joku tyyppi, ihminen. Siihen menee vielä niin monta vuotta ennenkuin pääsen opettamaan - ja antamaan tehtäväksi tehdä lyhyt referaatti tai essee Irmeli Niemen kirjoittamasta kirjasta Nykyteatterin juuret. Ja sitä ennen joku toinen on jo ehtinyt tehdä nykyteatteria aiheella ´theêtre´. Te lukijat kyllä sitten tiedätte kenen keksintö se on alunperin ollut. Joten huokaisen vaan syvästi ja valmistaudun olemaan filosofian opettajana. Sillä työelämässä aion pystyä olemaan. Huolimatta "tästä".

Sokrates koulussa kirja on vieressä ja Raamattu. Ehkä tänään 12 Apinaa elokuva! Ja vieraita n. klo 15-16. Eilen olin kirjoittanut facebookiin, että hyvä ettei kukaan soita minulle ja häiritse. Se ystäväni soitti silloin kun olin saunassa, mies kehoitti soittamaan siihen numeroon, siellä vastasi eräs  nainen ja 20 potilasta, mutta tiesin kuka se on siellä.

Kevät tuo virtaa ja energiaa, mutta en sentään ollut hankkiutumassa eroon Woodstock kirjoituskoneestani. Se on äitini asunnossa. Ei täällä, joten en voi esitellä kirjoituskoneen kuvaa. Ostin samalla kuin vanhan matkalaukun, jota ostaessa ajattelin Mika Waltaria. Hänkin bipo. Tästä on hyvä jatkaa taas matkaa. PäättämätönSilmänisku