Mies haluaa minun löytävän asunnon Helsingistä, ja kun se ei käy niin nopeasti kuin hän haluaisi, hän syyttää minua. Ja aikoo muuttaa Helsinkiin samalla tavalla kuin hänen joku ystävänsä, siten että lapsi jää minulle tänne ja hän Helsinkiin asumaan yksin tai toisten ihmisten kanssa ja töihin. Mielenterveysväki taas haluaa minun olevan Joensuussa, kunnes "olo kohenee", joten kahden tulen alla ollaan - tai pikemminnkin kahteen suuntaan minua vedetään. Ja mies on valmis luovuttamaan lapsen sosiaaliväelle, jos minä en pysty yksin huolehtimaan lapsesta. Tämän Suomen perheen ohi menee hänen äitinsä... Siis äiti ja hänen luonaan käyminen on tärkeämpää kuin perheen hyvinvointi täällä Suomessa. Ja mies ei kestä toimettomuutta täällä.

Aamulla mies tahallaan ärsytti minua kun olisi pitänyt mennä käymään sairaalassa lapsen korvien takia. Hän kysyi aikataulua uudelleen ja uudelleen vaikka olin sen jo hänelle 3 kertaa kertonut. Lopulta mies ei tullut mukaan ollenkaan. Sairaalassa vieraat ihmiset olivat todella ystävällisiä pojalle, vaikka - ja ehkä juuri siksi, että hän oli tummaihoinen. Itsekin katsoin bussipysäkillä, että miten taiteelliset silmäripset hänellä on. Yksi vaaleatukkainen nainen auttoi puhumalla rauhoittavasti pojalle, kun pojalla kiukku. Bussipysäkillä Orvokki niminen 4:n lapsen mummo antoi pojalle suklaata, kun oli kiukku taas. Toisessa bussissa kiinalainen nuori neito hymyili pojalle ja sai kiukun pois. Mukavampia kuin ne arvostelevat ja tuomitsevat katseet.

Aamulla mies käski minun pestä pojan ja sen tein. Naama jäi pesemättä joten hän hoiti "koko shown" uudestaan läpi. Minä kun en muka pystynyt kunnolla sitä tekemään. Minun suihkutuksessa poika ei itkenyt. Hänen suihkutuksessaan poika itki, mutta mies ei tuosta itkusta koskaan välitä.

Kyllä, riidellessä käytettiin sanoja IDIOT ja GRACY. "You and your family is gracy", sanoi mies. Siis läänintaitelija serkku tanssija+näyttelijä serkku, kuollut poliisiserkku... jos mies tahtoo ottaa avioeron (sekin oli pari viikkoa sitten riidassa esillä) niin aikookohan hän sitten ottaa käyttöönsä oman sukunimensä.