Tällainen Anti-runo: "Hyvältä en näytä, jos viinaa en mä käytä..." ET noinhan se ei ole. Olen ollut humalassa, ja toivon muistavani kaikki ne kerrat. Ei enää, njet Tack ja siitä on kiittäminen MINUN teatteriryhmäni tyttöjä vuonna 1992-1993.

Tällä viikolla televisio oli auki ja tuli Ekotähdet ohjelma (ovat olleet myös minun entisen oppilaani kotona joskus). Meidän perheessä tuo Aitolehti assosioituu kyllä Sirkka Aitolehteen, joka on Suhteiden näyttämöt - näkökulmia psykodraamaan kirjan toinen toimittaja. Teologian maisteri 1972, psykodraamaohjaaja 1988 jne..

Hyvän lauseen löysin Anu Silfverbergin kirjasta Kung Po. Avain 2008.  "Hän vain seisoo kynnyksellä ja katsoo kuin isä, mutta ei rakastavasti nuhteleva isä, van sellainen, joka vihaa lastaan ja etsii syitä tämän kurittamiselle."Lapsi on muuten minulle huutanut koko viikon "Anu, Anu" enkä ole tiennyt, mitä hän tarkoittaa, koska tuttavapiiriimme eikä käsittääkseni päiväkotiinkaan kuulu ketään Anua. On vain tuo toimittaja-kirjailija Anu lukemani kirjan kannessa.