Aamulla äitini keitti puuron ja syötti lapsen ennen kuin lähdimme häntä tarhaan viemään. Meille jäi siinä aamulla luppoaikaakin n. 10 min, kun olimme touhuinemme aikaisessa, ihan sen takia, että ei tulisi liian kiire syömisten ja pukemisten kanssa. Cris oli eilisen illan ja tämän päivän paljon villimpi kuin normaalisti. Siihen vaikutti se, että isä ei ollut nyt kotona vaan Helsingissä ja mummon kanssa saa touhuta montaa sellaista juttua, mitä isä ja äiti eivät tee. Isäänsä poika ei kovasti  sitten kuitenkaan kaipaillut. Lähinnä nyt olohuoneesta kävi kerran katsomassa kun valot oli jo laitettu pois. Sitten nukahti minun viereeni kuten tavallisestikin.

Kävin viimeisen kerran ravitsemusterapeutilla. 2 ½ kk ja -4 kg. Ihan hyvin. Viimeinen kerta tämä oli sen vuoksi, että ensi kuussa muutetaan Helsinkiin. Kävin jo kirjastotädiltä infopisteessä kysymässä, että saanhan lainata kirjoja Helsingin yliopiston kirjastosta. Kyllä ja täti antoi myös nettiosoitteen, jossa pystyin katsomaan, mitä Emmanuel Levinas kirjoja heillä oli. Muutama sellainen kirja, jota ei täällä ole. Mm. Time and Other, Peter Kemp: Lévinas, Levinas and biblical studies, Levinas and Kierkegaard in dialogue, Levinas and Lacan, Levinas and greek heritage, Levinas and Philosophy of Religion, Levinas and Theology, Levinas beyond the horizons of cartesianism: an inquiry into the Metapysics of Morals, Alterity and Transcendence, Discovering existence with Husserl and Heidegger, Entre nous: on thinking-of-the-Other, God Death and Time, Humanism of the Other, Proper Names. Siinähän sitä listaa jo onkin.

Ravitsemusterapeutille jouduin ajamaan polkupyörällä lumisateessa. Siten säästin 2 x 2,90 € eli 5,80 €. Polkupyörä on säilynyt kaupungilla koko talven eikä sitä ole kukaan varastanut. Hyvä niin. Nyt tuo polkupyörä viedään vielä Vuosaareen Helsinkiin mukanamme. Asunnossa on sauna, siitä mies iloitsi. Tämän hetkinen pariskunta oli suomalais-saksalainen. Ilmeisesti saksalainen mies ei puhunu edes englantia kun minun aviomieheni kävi heillä siellä kotona. Reitti metroasemalta asunnolle löytyi netistä. Hyvä juttu. 768 € on aika kallis vuokra, mutta asunto on käsittääkseni hyvä ja aluekin aika rauhallista, näin olen ymmärtänyt.