Mies tuli Helsingistä. Ja oli hyvin tyytyväinen matkaansa. Hän oli tavannut kaksi ystäväänsä, joista molemmilla oli työ siivoojana. Ja molempien luona hän oli ollut yön. Poika ei oikein syönyt kunnolla sillä aikaa, kun mies oli poissa, isän poika. Ja koska mies oli asuntoon tyytyväinen, me muutamme Helsinkiin.

Kävimme saunassa. Ensin minä, aviomies ja poika ja sen jälkeen äitini. Lapsi ei ollut kovin innostunut tänään saunamatkasta. Ei tahtonut istua löylyssä, eikä tykännyt leikkiä suihkussa. Lattialla oli läjä kuolleita minimuurahaisia. Suihkutin ne viemäriin suihkulla. Osa meni kyllä pukuhuoneeseen, enkä niitä saanut sieltä pois. Ehkä seuraava saunailija keksii keinon saada ne muurahaiset pois. Niistä on ollut riesaa jo heti tammikuun jälkeen. 

Televisiosta tulee niin vähän katsottavia ohjelmia enää. Onko sitten ohjelmien taso huonontunut, vai onko minun ohjelmamakuni muuttunut. Iloitsin vähän aikaa siitä, että Sisko ja sen veli tulee televisiosta, mutta  eipä tuokaan kovin hyvältä näyttänyt enää vaikka silloin kun sarja tuli ensimmäisen kerran televisiosta, se oli hyvä ja must - katsottava.