Aamulla tuli herätys klo 8 aikaan, kun olin jättänyt puhelimen kalenterin hälyttämään lapsen antibiootin antamista enkä yhtään ajatellut, että on viikonloppu. Heräsin sammuttamaan puhelimen ja lapsi sillä aikaa oli kömpinyt ylös sängystä. Mies ei valittanut asiaa vaan pyysi poikaa pistämään television auki. Katsottiin sitten lasten animaatio-ohjelmia. Poika lähinnä puolella silmällä lastenohjelmia katsoo, jos katsoo. Enemmän tykkää aikuisten kanssa leikkiä.

Mies lähti ennen puoltapäivää kaupungille katsomaan mitä siellä näkyy. Jossain vaiheessa meille soitti joku Teresa, joka oli kaupungin asunnoista saanut yhteystietomme jos hän vaikka haluaisi tähän tulla asumaan meidän jälkeemme. Muutamma puolen kuun jälkeen. Olemme ilmoittaneet, että asunto on tyhjä 31.5.-09 lähtien. Siihen asti joudumme vuokrankin maksamaan.

Radiosta tulee suloinen Knalli ja sateenvarjo ohjelma. Olen lukenut Khaled Hosseinin kirjaa Leijapoika ja olen viihtynyt sen äärellä oikein hyvin. Kirjasta on n. 2/3 luettu. Lukisin enemmänkin, mutta pikkuinen poikani ei anna minun lukea usein.