Tänään vein muuttokuormatarjouksen sosiaalitoimistoon ja he maksavat sen 450 € laskun, kun muuttofirma lähettää laskun maksutoimistoon. Yllättäävän helppoa. Fenniassa olisin käynyt vakuutuksen takia kun entisessä vakuutuksessa on osoite tähän kaupunkiin, mutta se pitää muuttaa ja tarkistaa vakuutus, kun vuokrasopimuksessa lukee, että pitää olla kotivakuutus. Ja enhän minä ensikertalaisena tiedä, mitä se tarkalleen ottaen on. Fennia oli kuitenkin kiinni koulutuspäivän vuoksi. Pitää siis huomenna kävellä yliopistolta vakuutustoimistoon, sillä tänään vien kaupungilla koko vuoden olleen pyörän kotiin. Matkalla pysähdyn erään koulun auditorioon katselemaan nuorisoteatterin esittämän näytelmän, johon on vapaa pääsy. Monta kertaa kysyin mieheltä, että käykö hän hakemassa pojan päiväkodista, että siihen ei mitään epäselvyyttä jäänyt.

Pysähdyin matkalla kirpputorille ja ostin pojalle fleecepuseron, joka on harmaa ja jossa on kivoja poroja, syksyksi. Sitten ostin myös marimekkomallisen laukun, joka oli vihreä. Ostokseni maksoivat 3.50 €. Täytyy Helsingissä ruveta myös harrastamaan kirpputoreilla kiertelyä, kun vain löytäisi sieltä ne parhaimmat...

Toinen asia mitä pitää Helsingissä tehdä on ilmoittaa itsensä joka taholle, jos pääsee tekemään opettajan sijaisuuksia. a) Fetolla on lista, b) jonnekin kaupungille voi ilmoittaa itsensä - mihin? Ehkä ystäväni medianomiksi opiskeleva Johanna osaa neuvoa.