Aamulla herättiin 7.15 ja huomattiin, että ihan hyvin olisi voitu kutsua muuttofirman ihmiset jo kello 8.00 eikä kello 9.00, jolloin he saapuivat. Minä ja poika lähdetiiin muuton tieltä 5 minuutissa bussipysäkille, koska poika tahtoi juoksennella ja oli muuttomiesten tiellä. Minun ei tarvinnut pakata mitään eikä kantaa mitään. Kantamista varten oli 2 miestä, ei siinä silloin naisen mitään tarvitse tehdä.

Tultiin pojan kanssa kaupunkiin ja oltiin 30 min kauppakeskuksen lasten leikkipaikalla. Pitempään ei viihdytty, kun televisiosta ei tullutkaan lastenfilmejä. Mentiin ruokakauppaan ja ostettiin mehua, banaania ja keksejä. Sitten mentiin rautatieasemalle ostamaan liput ja mentiin linja-autoasemalle, jossa äiti sai juoda kahvin, koska aamulla se ei ollut mahdollista, kun kahvinkeitin oli jo pakattu. Sitten odotettiin n. 1 h että juna tuli. Kaupungilla oli vähän kiukkua ja ärinää, mutta rautatieasemalla ei sitten enää. Poika osasi jopa oma-aloitteisesti viedä tyhjän ja juodun mehutetran roskikseen, mikä oli minun mielestäni hurjan viisas teko noinkin pieneltä (2v9kk6pv) lapselta.

Junassa lapsi nukahti n. 15 min ja äiti sai ottaa esiin miniläppärin. Chatissa ei voi olla, kun yhteys ei pelaa kunnolla, mutta muuta voi tehdä. 2G verkko, kertoi aloitusruutu. Sitten kun lapsi herää menevät äiti ja lapsi ravintolavaunuun, jossa lapsi saa syödä keksiä ja mehua, joita on eväänä ja äiti ostaa kahvin.

Lapsen kummi lähetti tekstiviestin, jossa sanoi, että nähdään kesällä. Kiva sitten niin.