Tänään olen ollut aikaansaapa. Löysin firman, joka hoitaa muuton 450 €. Kallein firma oli 1200 € ja tämä halpa on halpa sen vuoksi, että he hakevat samalla reissulla toisen kuorman, kun joku on muuttamassa Helsingistä Joensuuhun. Ensin mies sanoi puhelimessa 400 €, jonka hyväksyin, mutta sitten hän soitti, että kun heillä menee siinä päivä hukkaan, niin en kai pyörry, jos se olisikin 500 €. Mietin suostuako heti vai tinkiä ja tingin se siihen 450 €:oon.

Sitten soitin sähköyhtiöön ja katkaisin nykyisestä asunnosta sähköt ja avasin uuteen asuntoon sähköt. Ensin päivä oli 19.5., tiistai, mutta jouduin soittamaan sähköyhtiöön toistamiseen, kun tuo halpa muutto löytyi 18.5. Eikä meille ole niin päivän tarkkaa, että koska muutetaan. Fortumin asiakaspalvelu oli nopea. Entisen paikan sähköt tulivat Fortumista, joten otin saman uuteenkin paikkaan. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa otan ja katson saisiko joltain toiselta yhtiöltä sähkön vähän halvemmalla.

Sitten soitin myös Helsingin mielenterveyspalvelujen neuvovaan numeroon. Jos minulla ei ole lähetettä Joensuusta jouduin menemään terveysasemalle ensin ja saan sieltä lähetteen mielenterveydenpoliklinikalle. Siksipä soitin tänne mielenterveyskeskukseen ja kerroin tilanteen ja totta kai sen, että toivoisin saavani lähetteen täältä, ettei tarvitsisi kauhean kauan odotella. Mitä minä teen, jos lääkkeet loppuvat kesken? Kärsin oireista eli hyposta tai masennuksesta vai? Flow on ihan ok-juttu, mutta masennusta en halua.