Mitään ei ole tapahtunut. Siksi en ole kirjoittanut mitään. Toinen vaihtoehtohan on, että olisi tapahtunut niin paljon, että en olisi ehtinyt kertoa kaikkea. Niin ei kuitenkaan ole. Olisin voinut vain kertoa niiden kirjojen nimet, joita olen ollut lukemassa. Edes poika tai mies ei ole tehnyt mitään mainitsemisen arvoista.

Tänään kuitenkin kävin Itäkeskuksessa metrolla. Menin ensimmäisenä  kiinalaiseen ravintolaan josta sain 7 €:lla niin suuren annoksen, että en pystynyt sitä kokonaan syömään. Aterian jälkeen minulla oli sellainen olo, että joko minä oksennan tai kuolen. Kumpaakaan ei tapahtunut vaan menin hyvälle kahville Robert´s coffeehen ja luin samalla iltapäivälehden. Kiertelin kaupoissa ja sain aikaa kulumaan n. 4 ½ tuntia. Ostin saunaan kauhan ja mittarin, joka minun täytyi käydä kuitin kanssa vaihtamassa, sillä se oli kosteusmittari ei lämpömittari. Äitini kertoi, että hänen miesystävällään on ylimääräinen löylymittari, jonka hän voi tuoda kun tulee seuraavan kerran Helsinkiin. Lähtiessä näin kun pulu pahoinpiteli toista pulua. Se oli sen niskassa jalkoineen repimässä ja selän päällä. Kun suurempi pulu lopetti väkivaltaisuudet paljastui, että pienemmän pulun jalka oli vahingoittunut, ja se vain linkutteli eteenpäin. En tiedä pystyikö rassukka edes lentämään.

Kotona syötiin lohta. Lapsi oli syönyt palaset Pinguvideon kansilehdestä. Itäkeskuksen Anttilassa hetken mietin, että ostanko pojalle lisää Pinguvideoita lisää vai en - ja päädyin siihen, että en.