Tänään kävin äänestämässä postin ennakkoäänestyspaikassa. Aamulla herätessä kuulin uutislähetyksessä, että on viimeinen päivä äänestää ennakkoon ja päätin lähteä suorittamaan kansalaisvelvollisuuteni. Ääni meni hyvälle ehdokkaalle ja maksoin metromatkan tullen ja mennen vaikka tarkastajia ei koskaan tule.

Sen jälkeen kävin katsomassa kierrätyskeskuksesta sohvaa, mutta ei siellä hyviä ollut ja hinnatkin olivat aika ylhäällä. Hietalahden torilta tei ihanan löydön. Ostin ruotsalaiseen version Kalevalakorusta ja se maksoi vain 3.50 €. Onneksi lompakossa oli sen verran rahaa. Pistin korun heti kaulaan ja minulle tuli siitä hyvä olo. Kalevala oli nuorena lähellä sydäntä. Nykyiset Kalevalakorut ovat surkeita, ei mitään Kalevalaa ole niissä enää jäljellä kun Kalevalakoru yhdityi jonkun toisen koruntekofirman kanssa.

Kaupungilla söin halvan Subwayn ja sitten istuin kahvilla Ekbergillä, jossa oli ihan liian paljon melua minulle. Vanhoja ja keski-ikäisiä ihmisiä, jotka juttelivat keskenään niin kovaan ääneen, että desibelejä oli minulle liikaa.

Kotona täytyi pistää villasukat jalkaan, kun oli niin viileää taas.

Lapselle ostin Anttilasta Pingu-dvd:n, kun hän niin tykkää niistä. Voidaan palauttaa kirjaston versio takaisin kirjastoon. Oli maksettava 8,99 € koska juuri tuo on se, mistä poika pitää. Ehkä seuraavalla kerralla Nalle Puhia, sillä senkin hahmon lapsi jo tuntee ja elokuusta pitäisi alkaa Nalle Puh lehtikin. Lapsi ei osaa vielä sanoa äng-äännettä eli kirjainyhdistelmää ´ng´ joten Pingu on hänelle PIMMU. Tiikerikin on pojalle TIIKELI.