Lönnroth:"sanat suussani sulavat" --> ei ihme että tällainen ei mitään lausuntaa voittanut. En tykkää tekstistä. Ulkomaan kirjoissa joissakin näköjään laitetaan kirjojen kanteen jonkun lehden arvostelu. Tässä on minulla pöydälläni P.J.Tracyn WANT TO PLAY? Ihan ok muuten mutta jatko on : "HIDE AND SEEK. and kill." Eli lasten jutuista tai näytelmänteosta ei tässä ole kyse. Pehmeäkantinen olen lukenut, mutta en viitsi ruveta referoimaan.

Crisu opetteli tänään vetämään viivottimella viivan * sai muumikengän jalkaan, kun otin läpän pois tieltä. Sai tietää että korttipakan PATA (ei kotona koskaan) on musta sydän. : ) Kortit olivat patterin säleikön alla, mutta Crisu

Ja pistin Olga Temoselle postia facebookissa. Entinen oppilas. Olin opettaja vaikka ei pätevyyttä.

*) lastentarhanopettajakoulutuksessa sanottiin että ensin lapset oppivat tekemään  ´pääjalkaisia´. Meidän a)opettajamme, b)lehtorimme ilmoittaa CV:ssään olevansa kirjailja. Kirjoitin hänelle, mutta en kysynyt mitä hän on julkaissut. Arno Kotro oli kiinnostunut ajatuksestani Feto:n sähköposti...sillä. Kysymys kuuluu "kuinka olemattoman voi kieltää" - uskoisin Levinas otsikko "Atheism'... ja jotain - en muista enkä jaksa hakea kirjaa repustani, joka on jääkaapin vierellä.

Sanat ovat mielenkiintoisia, niitä on hyvä miettiä.