Tänään kotiin tulleessa Itäkeskuksen (= ÖC, östra centrum!) mainoksessa on on kuva vauvabodysta, jota myydään Soul-liikkeessä:"Äiti ei jaksa ja isä ei osaa". Ei pidä paikkansa meidän perheessä. Isä osaa - ja isä jaksaa, äiti ei vaan aina viitsi.

Helsingin kaupunginteatterin asiakaslehti 3 / 2009 TEATTERIIN lehdessä ihmetyttää tuo "Salaa rakas" kirj. Arnold & Bach, suom. Liisa Ryömä (etc.). Tarkoittaako se nyt että rakasta salaa vai että salaa se ketä rakastat - vaikka tässähän molemmat kyllä tarkoittavat samaa. Teokselle on maksuton teosesittely ti 15.9.2009 klo 17.30 Helsingin kaupunginteatterissa, mutta taitaa jäädä minulta näkemättä, sillä tiistaisin olemma Crisun kanssa Caisassa (lasku ei ole vielä tullut) Afrikkalaisen kulttuurin riemua tunneilla ja se loppuu klo 17. Ote esitteestä:"Max, tuo toivoton, viaton ja hassusti rakkauteen putoava 1920-luvun NÖRTTI". Esitteen tekstin on kirjoittanut Apu-lehden toimittaja.

Bussissa matkalla ÖC:hen (Itäkeskus) juttelin kahden naisen kanssa, joilla oli lastenrattaat (=[alaviite]:Bussikuski oli tummaihoinen, otti kolmet rattaat kyytiiin! Kun taas joku bussikuski on huudellut, että bussipysäkillä pitää rattaiden kanssa heiluttaa kättään, vaikka siinä olisi toisia ihmisiäkin seisomassa - sillä muutenhan tämän bussikuskin mukaan ei voi tietää, että ne rattaatkin haluavat kyytiin. Vaikka bussipysäkillä seisotaan!). He osoittivat Vuosaaresta missä on joku ns."taidetalo". Kysyin, että tuoko se taidetalo on ja kerroin = esittelin itseni, että minusta tulee filosofian ja toivottavasti myös ilmaisutaidon opettaja. Toinen naisista oli äidinkielen opettaja jolla myös ilmaisutaitoa - aivan kuten olin sanonut, aineyhdistelmäni toiv.muk. erikoisempi. Pitää nyt katsoa, miten ne draamakasvatuksen perusopinnot menevät.

Lauantai, odotellaan että mennäänkö saunaa ja mihin aikaan. Crisu nukkuu. Tietokoneen kello näyttää 20.01, huomenna kirkkoon. Viime viikolla siellä ei tainnut olla saarnaa. Juttelin jonkun miehen kanssa ja tapasin hänet ehkä Rastilan metropysäkin hissin ovella. Varma en voi olla, hiukset olivat samanlaiset.

Laittaisin tähän ostamani teatterinaamion kuvan, mutta se mahdotonta. A) liian suuri operaatio (=en tiedä missä piuhat), B) viimeksi kun olen yrittänyt saada kuvia digikameralta tietokoneelle, se ei ole onnistunut. Muiden kuvien siirtäminen myös mahdotonta (julisteet: pelle & Sirkuksen poika).