Eilen tuli Crisulle uusi kelakortti. Poissa on toinen nimi Timoteus ja tilalle on tullut miehen entinen sukunimi. Mies sai tahtonsa läpi ja minä jäin vähän surulliseksi. Onhan se onneksi mahdollista joskus vielä vaihtaa ja muuttaa takaisin.

Tuli rahaa tilille. Laskut maksettuani minulla jää kuukaudeksi rahaa n. 77 €. En voi syödä joka päivä yliopistolla, sillä siitä tulisi summaksi 53 €, minun täytyy tyytyä vähempään ja tehdä eväät. Sentään löysin kirjastosta kivan ja rauhallisen pöydän niin ettei minun tarvitse istua kahvilassa iltapävää. Kahvi maksaa sekin 1 € ja kahvila on loppujen lopuksi aika hälyinen paikka.

Facebookin kautta löytyi jälleen lapsuuden (=peruskoulu) aikainen ystävä. Hän luki kieliä Savonlinaassa ja nyt työskentelee miehensä yrityksessä Kesälahdella.

Crisu tykkäsi eilen taas olla Afrikka-tunnilla. Yhdestä kiikkuleikistä Crisu kuitenkin jäi paitsi. Ehkä opettaja Pape unohti hänet eikä äitikään sitten osannut sanoa, että me myös kiikkuun hei.....Toivottavasti seuraavalla kerralla on myös sama kiikkuleikki. Viime viikolla Crisu puhui Afrikka-tunneista jo heti seuraavana päivänä.

Syksyistä on. Toivottavasti päästään Crisun kanssa nopeasti pois vesisateesta kun tullaan päiväkodista.