Miten se viaton on aina syyllinen perhedraamassa? <<---tuo ajatus tuli mieleeni kun katsoin jonkun Amos-museon julistetta, jossa hieman ruma nainen verisen veitsen kanssa. Ei se pahaksi leimattu ole aina syyllinen, esim. perhetragdioissa, noissa joita luemme iltapäivälhdistä. Nyt ajattelin vaan, että se tekijä onkin puolustautunut uhrin taholta tulleeseen väkivaltaan.

Mitä kaikkea on tänään maailmassa tapahtunut? Sitä en tule tietämään, sillä TUSKIN saan KATSOA televisiota TELEVISIOUUTISIA, siitä tuntuu perhe aina pitävän huolen.

Tämä on ensimmäinen päivä joulun jälkeen kun saan olla tekemässä gradua, kun olen saanut tietokoneen huollosta pois. Söin ja join yliopiston metsätalossa. Ostin ihanaa THE, green tea juomaa. Olen levittänyt tavarani työpöydälle joka on minulle lainassa enkä kaipaa tupakkaa. Siitä on niin kauan kun olin ylioppilaskirjoituksissa, mutta tuskin nykyäänkään saa kukaan yo-kirjoituksista lähteä virkistämään itseään tupakalla.

Päiväkotimatkalla löysin kauniin marjapuuronvärisen hatun, ja kotona katson mahtuuko se minun päähäni. Talvitakkini on vihreä ja samanmuotoinen kuin on Nuuskamuikkusen takki. Ostin kaupasta Iltapäivälehden ja TV-lehden koska iltapäivälehdessä oli juttu esikoiskirjailijasta, joka ollut seksityöläinen ja tv-lehdessä juttu Miia Nuutilasta - pelot oli vaan yhden hänen lukemansa elämäntapaoppaan teemana. Olisi mielenkiintoista olla toimittaja(na), mutta minulla on Helsingin avoimeen yliopistoon kesken eräinen viestinnän approbatur. Valmistumisen jälkeen varmaan suoritan puheviestinnäin approbaturin, koska se hyödyllistä ilmaisutaidon opettajan tehtäviä varten. Tulen toki toimeen ilman sitäkin approbaturia. Minulla on juuri minulle sopiva valmistumispaketti --- kasvattamista ---- kasvattaamista --- ja kasvattamista ---- ja tietolaari sosiologista, psykologista, teologista ja filosofiasta, joka ollut salainen rakkauteni jo v. 1984 ainakin.

Vedin kaikki Jean d´ARC/ANA-is Nin viestit pois yhdeltä facebookystäväni (oli lukiotoveri, eli biletystä ---- biletystä --- biletystä -- niin ettei enää ainakaan alkoholin kanssa. Tunnustan vuonna 1998 juoneeni n. 2 tölkillistä ulkomaalaista olutta kun olin päiväkotiharjoittelussa ja ohjaava opettaja oli toim. kirjan Jee Jee Jee - suomalaisen rockin vuosikymmenet.) - ja olen väärässä, katsoin netistä ja tuo d´Arc on Jeanne d´Arc. Sitä vastoin kysyin - kun kerran sillä sivulla rock-väkeä liikkuu, että miten saada lakipykälän merkki (filosofia oikeustieteiden laitoksella, siksi) tuohan vasempaan sormeen, arpitatuointina. Jos sen saisi niin, että näkyy vain, jos on ihan lähellä, niin sitten.

Kyllä elämä on niin ihanaa kun on niin monia elämäntarinoita ihmisillä. Toivoisi vain, että kun iltasella menemme nukkumaan omaan turvalliseen vuoteeseen (ilman lasten pelkoja aaveista ja kummituksista) niin olisi MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN niitä koteja, jossa illat kuluvat huutaen, riidellen ja lyöden. Vuosaaressa näin kun poliiisi vei jonkun pikkurikollisen, sitoivat kädet selän taakse. Meidänkin perhe oli tekemisissä poliisin kanssa, kun perhettä perustettiin. Soisi vain kunnollset ja selkeät lakipykälät joiden mukaan poliisien pitää toimia ja enemmän poliiseja kentälle, että ei rikoksia pääse tapahtumaan. Poliisin ammatti olisi mielenkiintoista siinä suhteessa, jos pitäisi selvitellä asioita, mutta minulla on rikosten selvittämisestä niin romanttinen käsity, kun olen lukenut mm. Agatha Christien todennäköisesti KAIKKI suomennetut kirjat.