...VALHE PIMEÄSSÄ....

Ei mitään tietoa mitä tuo kirja pitäisi sisällään.

Metro lehdessä tänään 8.1.2010 Remu Aaltonen oli kertonut 7 päivää lehdessä, että hän ei enää "PIRUNKUSTA" juo edes aterian yhteydessä. Siis viinistä oli kyse. Kauniisti sanottu siitä aiheesta.

Tahtoisin olla KANSANEDUSTAJA, niin aion Chrisulle kertoa - mieluumminn kuin että äiti olisi tahtonut valmistua näyttelijäksi teatterikorkeakoulusta. Turha vanhoja suruja kantaa mukanaan. Voimme sitten sen jälkeen yhdessä pohtia että mikä se kansanedustaja on ja miten se maailmaan vaikuttaa. Pikemminkin kasvatuksellinen efekti tässä kuin varsinainen oma ambitio. Pitäisi liittyä poliittiseen puolueeseen - kristillisdemokraatteihin - vaikka mieluummin äänestän vihreitä. Kristillisdemokraatit tutkimisen arvoinen puolue, voi olla että ajavat asioita, joihin minä en voi yhtyä. Ehkä meidän mielenkiintomme sitten pujahtaa siihen, millaista politiikkaa harjoitettiin Antiikin Kreikassa, entä Roomassa - viriäisikö kiinnostus historiaan vaikka.... no, minä pidän miniluentoja, poika oppii minkä oppii.

Ostin  Chrisulle pienen avaimenperän 2,50€ jossa pikkuinen nalle jolla kukka. Nyt se on hävinnyt asuntoomme. Voi harmi! Toivottavasti kukaan ei ole heittänyt sitä roskakoriin.