Kuuntelen Jimi Hendrixin ekaa levyä, jonka ostin. Vähän menee totutellessa. Muuten kuuntelen mielellään Ismo Alankoa. Pidän sanoista ja melodioista. Ja persoonastaan. Olen suunnitellut rentoutuakseni lukea Soundi lehdestä a) artikkelin Hassisen koneesta * ja toisesta lehdestä b) Ismo alanko teholla.

* Hassisen koneessa soittanut Porkka (en muista etunimeä) oli myös lausuntaillassani "Tuo mulle tulinen miekka" - lause Kalevalasta, runot ugreilta ja hups, tuo "Tulinen miekka" myös Raamatussa (tätä en tehdessäni ajatellut) 1 Moos.3:24 "Hän karkotti ihmisen ja asetti Eedenin puutarhan itäpuolelle kerubit ja salamoivan miekan vartioimaan elämän puulle vievää tietä. <---> Ilm. 22:14 ""Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa: he pääsevät syömään elämän puusta ja saavat mennä porteista sisälle kaupunkiin.""

kirje filippiläisille 2:6 "Hänellä oli Jumalan muoto, mutta hän ei pitänyt kiinni oikeudestaan olla Jumalan vertainen" --> tämä Jumalan ja Jeesuksen välinen suhde on mielenkiintoinen.Pitäisi lukea enemmän Raamattua.

Viimeinen lause Raamatussa on lohdullinen Ilm.22:21 "Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa." ja englanniksi "The grace of our Lord Jesus Christ be with you all, Amen." (aviomieheni lainasi minulle hänen omaa Raamattuaan. Holy Bible.)

Viikonlopun aikana minun täytyy kerätä pissaa laboratoriota varten. Ei mikään miellyttävä tehtävä. Astia pitää kaiken lisäksi vielä säilyttää jääkaapissa. Täytin toimeentulotukihakmuksen. Toivon että työmahdollisuuksia Seuren kautta tulee enemmän. Kaulaani laitoin LOHIKÄÄRME korun. Ostettu joskus 1998 Savonlinnassa opettajankoulutuslaitoksessa kun opiskelin. Alunperin korvakoru, toinen katosi niin siitä sai kaulakorun.

Eräs ystäväni oli sitä mieltä, että minussa on nyt ollut virtaa liikaa. Kirjoitan hänelle kirjeitä vähemmän ja ilmoitin, että TAVISTA MINUA EI SAA TEKEMÄLLÄKÄÄN. Tavallista. Normaalia.