Joskus kun on pieni tauko vuodatuksissa on niin, että ei ole tapahtunut mitään. Nyt ei ole niin. En vaan ole kerennyt kirjoittamaan.

Maanantaina olin tavan mukaan ranskan ryhmässä Herttoniemessä työväienopistossa. Tiistaiksi sain töitä päiväkotiin. Reittiopas näytti monimutkaisen ohjeen jossa piti vaihtaa bussista junaan siellä sun täällä ja päättelin helpommaksi tulla metrolla kaupunkiin ja nousta sitten oikeaan junaan ja Puistolaan. Pääsin lasten (9 kpl) ja yhden aikuisen kanssa tutustumaan Sea Lifeen. Lapsilta se maksoi nokkaa kohden 4 € päiväkotiryhmässä. Normaalihinnat olivat 14,80 (?) ja 9,80 lapsilta, joten liian kallista meidän perheelle. Mennään joko Linnanmäen alueelle tai sitten uudestaan Korkeasaareen, jonka liput mielestäni inhimillisiä.

Keskiviikkona makasin koko päivän sängyssä nukkumassa, ja yöllä minua oksetti, joten epäilin vatsatautia. Torstaiksi sain taas töitä ja ensimmäinen puolisko meni siinä, että minulla oli kylmän hiki päällä. Sitten helpotti. Ja ruokakin taas maittoi. Perjantaina - eli tänään - kuulostelin pojan yskimistä ja päätin, että tänään ei tarvitse mennä päiväkotiin.

Ensi viikolla vien työlaput Seuren toimistoon.
Olen kasvatusalan ammattilainen, saanhan työstäni palkkaa. (Joka saattaa ilon mielelle, jos ei muuten motivoisi).