Oli kuin balsamia loukatulle itsetunnolle, kun pääsin tekemään psykologian ja elämänkatsomustiedon tuntien sijaisuutta kahdeksi päiväksi Espooseen (suhteessa siihen kun sain kenkää päiväkodista). Antaisin itselleni armollisesti arvosanaksi työstä 8. Elämänkatsomustiedon tunneille tehtäväkseni annetut aiheet OLI JO KÄSITELTY aiemmin. Annoin oppilaiden kertoa, että mikä olisi heille hyvä elämä ja kerroin puolestani heille, että minulle hyvä elämä olisi, jos pääsisin opettamaan FILOSOFIAA ja ILMAISUTAITOA. Tiistaina ja keskiviikkona jouduin lähtemään liikkeelle jo klo 6, jotta ehdin Espooseen. Oli siinä hieman ylimääräistä aikaa, jotta löytäisin perille, jos eksyn. Maanantain ja sunnuntain välisen yön heräilin kerran tunnissa, mutta uskon, että juuri sen vuoksi en ollut aamulla niin väsynyt.

Perjantaina oli ensi-ilta ja se meni hyvin. Torstain kenraalissa oli yleisöä - ja muistin jälleen, että mikä teatterista tekee niin mielenkiintoisen. Siinä pääsee euforiseen ihanaan olotilaan. Ja roolini oli niin pieni (tai usemmat roolini), että niiden takia en tarvinnut jännittää juuri laisinkaan.

Maanantaina kävin allekirjoittamassa vuokrasopimuksen. Muutamme seuraavana torstaina. 74,5 m2, vuokra 764 €, entisessä 44,5 m2 ja vuokra 828 € veden kanssa.