Kirjoitin pitkän kirjoituksen, jonka kirjaston tietokoneen "ponnahduslauta" heitti bittiavaruuteen. Pääasiat olivat, että olen ostanut uuden keväthaalarin kokoa 110 ettei tarvitse hikoilla kun ulkoilevat päiväkodissa. Lisäksi vien kirjastosta äänikirjoja ja dvd-elokuvia (Peppi, Muumit, Maisa).

Kirkon pyhäkouluun nyytiäinen pääsee sitten kun on täyttänyt 4 v. Ohjelmassa sanotaan, että jo 3 v saavat tulla mutta minä vedän rajan tuohon 4 v. Pyhäkoulu on jumalanpalveluksen aikaan samaan aikaan. Itse en ole pyhäkoulussa koskaan ollut lapsena. Jos tykkää siellä istua, niin saa olla, mutta jos sitten ei tykkääkään, niin ei tarvitse mennä. Ihan niin kuin antamani "uskontokasvatuksen" mukaankin : jos haluaa uskoa, niin saa uskoa, mutta jos (isona) ei halua uskoa niin ei tarvitse uskoa. Uskonnolla voidaan tehdä paljon pahaakin, mikä on tosi surullista. Nyytiäinen hämmästytti minua teologisella pohdinnallaan, jostain oli taas Jumala tullut esiin ja nyytiäinen sanoi:"Jumala on kuollut." Minä sisäisesti hätäännyin, että mikäs tää nyt on - Nietzschehän tässä tulee mieleen, mutta nyytiäinen lisäsi perään, että Jeesus kuoli niin Jumala kuoli. Nää jutut on ilmeisen tärkeitä hänelle. Kunhan ei sitten vaan isona haluaisi papiksi... koskapa tutkijan tai poliitikon uraa hänelle ; ) haluttaisiin.

Huomenna päiväkotiin saa viedä karkkia, kun on vappuaaton juhlat. Nyytiäisellä on ostamiani vaahtokarkkeja ja sitten hattarasanko. Sain sen käsityksen, että karkit jaetaan kaikkien kesken. Luulisi, että tuo hattara olisi kaikille mieluista karkkia.