Maasta nousee nyt taas kaikenlaista vihreää. On kevät, vaikkakin vielä kolea sellainen. Aviomies lähti aamulla lentokentälle ja Osloon. Soitti n. klo 8.15, lentokentältä että ollaanko me kotona jo herätty. (Ups, nyt muistin, että unohdin antaa nyytiäiselle D-vitamiinia ja yskänlääkettä. No, ei mitään vakavaa kun ei nyytiäinen yskinytkään paljon yöllä eikä aamulle. Ei oikeastaan enää ollenkaan). Herätty oli ja aamutoimet hoidin kunnolla. Kasvojen pesu, aamupuuro vaatteet. Aviomies oli laittanut vaatteet valmiiksi sohvannojalle, että mitä vaatteita mukaan. Huomenna kyllä pistän omalla päätöksellä nyytiäisen päälle Peppi Pitkätossu-paidan, jonka mummo toi hänelle. Muka vähän kulunut, mutta minun mielestäni sitä ei huomaa. Kyllä se on päiväkotiin ihan hyvä. Sitä paitsi nyytäinen mietti jo, että mitä kaverit sanoo siitä paidasta ja että hän voi Amirelle kertoa, että juuri se tyttö siinä paidassa on Peppi Pitkätossu!

Kaupassa kävin ja toin sieltä 3 1,5 l:n maitoa, kun maitoa menee aika paljon. Vaikka mielestäni se on vähentynyt sen jälkeen kun nyytiäinen on tajunnut, että pullosta maitoa juovat vain PIENET pojat ja hän ehkä tahtoo olla vähitellen ISO poika. Hihii, hyvä porkkana.

Ikkunanäkymäni on vaihtunut merestä ja metsästä iltaisin syttyviin kaupungin valoihin. On tuossa toki onneksi muutama puukin. Ylhäältä ei huomaa miten likaista ulkona on.