Vein nyytiäisen tänä aamuna taas päiväkotiin. Illalla leikittiin leikkiä, jossa "tarhatäti" soitti hänen leikkipuhelimeensa ja tahtoi jutella äidin kanssa. Nyytiäisen leikit ovat monipuolistuneet, kun hän on ollut monissa leikeissä mukana päiväkodissa. Pelkällä kotihoidolla tähän ei päästäisi, oikeasti. Aamulla nyytiäinen lisäksi ilmoitti jälleen olevansa minun poikani. Suuttuessaan hän ei enää ole minun poikani. Silloin ollaan kyllä oltu suuttuneita molemmat.

Olen päättänyt, että kun oli jälleen juhla, vappu, niin voin käydä syömässä sushia thai-sushipaikasta Kaisaniemen metroasemalla. Varsinainen juhlapäivä meni ohi, koska en halunnut olla liikkeellä kaikenmaailman kännisten juhlijoiden joukossa. Sushi on hyvää, kunhan sitä ei liian usein syö. Vaaka on rikki tai siitä on loppunut patteri, joten en tiedä paljonko painan. Paljon. Teatteriesityksestä sain palautetta että muistutin Pirjo Bergströmiä... Vaaka pitää hommata. Vahinko etten itse osaa tehdä sushia. Varsinkin ne palat, joissa on sisällä avokadoa ovat todella hyviä.

Siivosimme molemmat tänä aamuna sen jälkeen kun olin vienyt pojan tarhaan. Siivosin nyytiäisen lelut pussiin ja otin muutamat likatahrat pois keittiökaappien ovista. Aviomies näytti rikkoutuneen ikkunalasin, jonka nyytiäinen oli saanut aikaan roikkumalla ikkunassa. Varoitti, että sitten kun hän on matkalla, niin sitä ikkunaa ei saa pitää auki, ettei poika roiku samassa ikkunassa toista kertaa. Mies on menossa Norjaan tapaamaan ystäväänsä tällä tai ensi viikolla. Luultavasti ensi viikolla, koska sillä viikolla on halvemmat lennot eli alle 30 € suuntaansa.